Search:

Type: Posts; User: imacken

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I know this seems like a stupid question, but...

    I know this seems like a stupid question, but what are the updates that get posted on this thread? Are they official?
    Just asking through ignorance!
  2. Did you try my setup in post above yours, i.e....

    Did you try my setup in post above yours, i.e. mouse and keyboard in the red ports?
  3. Thanks, but not sure about that. I tried...

    Thanks, but not sure about that.

    I tried putting the hub into a Gen 2 port with the keyboard in a Gen 1. No joy. Still the 'keyboard not detected' issue.

    I have also experimented further, and...
  4. Thanks but I'm pretty sure it's a motherboard...

    Thanks but I'm pretty sure it's a motherboard issue in the way it is handling USB. The hub didn't cause any issue on my Z590 or Z490 boards.

    Interestingly, I was trying a few things out, and with...
  5. Thanks but, no the keyboard and mouse are not...

    Thanks but, no the keyboard and mouse are not connected to the hub.
  6. Z690-A Wi-Fi D4 - keyboard not detected on boot

    On boot (and Windows restart), I get a keyboard not detected error on BIOS screen. Boot continues to Windows and everything OK. But, I couldnt access BIOS settings.*
    After a lot of messing...
  7. It was down for a while yesterday, but OK now.

    It was down for a while yesterday, but OK now.
  8. where is PTT in BIOS?

    where is PTT in BIOS?
  9. Old thread? I only started it a few days ago!...

    Old thread? I only started it a few days ago!
    Anyway, that aside, you are a star! That worked perfectly, and now everything is all good!
    Thanks a lot.
  10. So, I contacted ASUS support, and after the usual...

    So, I contacted ASUS support, and after the usual 'reinstall drivers/Windows' routine, they told me - surprise, surprise - to RMA the board.

    Why are they incapable of ever offering more than that?...
  11. No, it’s not the BIOS, I went back to the...

    No, it’s not the BIOS, I went back to the original one and it made no difference. Â*
  12. OK, so I cleared CMOS, loaded Optimised default...

    OK, so I cleared CMOS, loaded Optimised default settings, and still no sign of BT.
    I cleared the driver with RAPR.EXE and still nothing.
    This used to work fine. I think it's only since the recent...
  13. Thanks. I see the wi-fi network adapter OK, but...

    Thanks.
    I see the wi-fi network adapter OK, but I have wi-fi off. Ethernet cable.
    What do you mean 2 BIOS? Not sure.
  14. Can't see Bluetooth is installed on my Z590-F Gaming

    I know it's a crazy question, but why can't I see BT listed in Device Manager? I tried installing the driver, but nothing seems to happen, and it is enabled in BIOS.
    Any help appreciated.
  15. Replies
    24
    Views
    5,939

    Thanks. I thought SATA12 was some kind of new...

    Thanks. I thought SATA12 was some kind of new standard that I was missing!

    On a side note, it is really weird in this forum that whenever I reply from my iPhone, corrupted characters appear as per...
  16. Replies
    24
    Views
    5,939

    Thanks for that. I have it in the bottom slot as...

    Thanks for that. I have it in the bottom slot as it’s the only I can use! I’ve had to remove my USB card from the slot which is a pain. In essence, I only have one slot in addition to...
  17. Replies
    24
    Views
    5,939

    So, after an exchange of 'update your drivers'...

    So, after an exchange of 'update your drivers' (seems to be tech support's answer to everything!) ASUS have told me to RMA the board.

    I have just replaced my Z490 board with this one as I had to...
  18. Replies
    24
    Views
    5,939

    I heard from ASUS on this. A total joke. Pointed...

    I heard from ASUS on this. A total joke. Pointed me to a link showing how to get audio working when you hear no sound!
  19. Replies
    24
    Views
    5,939

    OK, I'll give that a try. Just an update on...

    OK, I'll give that a try.

    Just an update on what I think was said above somewhere, after a lot of testing yesterday, I can confirm that it is only the optical output that has this issue. Using...
  20. Replies
    24
    Views
    5,939

    Can you expand on that? What power management...

    Can you expand on that? What power management options?
    Thanks. *
  21. Replies
    24
    Views
    5,939

    Will do, but this is kind of ironic given that I...

    Will do, but this is kind of ironic given that I bought the Z590 board after my Z490 had a faulty MEI!
  22. Replies
    24
    Views
    5,939

    I have the exact same issue, i.e. sound just...

    I have the exact same issue, i.e. sound just turns into static after a few minutes - usually 10-15 - in games.

    I have a Z590-F which I initially used with my Sound Blaster Z with no issues. I...
  23. Replies
    18
    Views
    1,419

    I should say, that it's not so much a lag with...

    I should say, that it's not so much a lag with the audio, it seems to be just a delay in starting. It's almost as if the device is asleep and that there is a little delay waking it up when the system...
  24. Replies
    18
    Views
    1,419

    Thanks again. The Virpil devices don't have...

    Thanks again.

    The Virpil devices don't have drivers, settings are all stored in firmware. It was a long shot. Just thought I'd ask. (BTW, Virpil say it's a Windows thing.)

    More importantly,...
  25. Replies
    18
    Views
    1,419

    Thanks a lot again. However, that made no...

    Thanks a lot again. However, that made no difference. All devices with MSI ticked, and hibernate off, but still the half second delay in audio.

    Do you mind me asking another question? My PC will...
Results 1 to 25 of 34
Page 1 of 2 1 2