Search:

Type: Posts; User: Basspig

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    440

    Is this ME Intel's "Management Engine"? According...

    Is this ME Intel's "Management Engine"? According to my research, that's what it appears to be. Seems like this is a driver install on Windows, not a BIOS level thing though..
  2. Replies
    11
    Views
    440

    Pardon my ignorance, but what is the ME version?

    Pardon my ignorance, but what is the ME version?
  3. Replies
    11
    Views
    440

    I'm running BIOS version 1105, which I downloaded...

    I'm running BIOS version 1105, which I downloaded 7/1/2019. Any issues reported with that BIOS?
  4. Replies
    11
    Views
    440

    This system was built in January of this year. I...

    This system was built in January of this year.
    I did a BIOS update in August, after adding more RAM.
    I did run Memtest86+ for several hours and there were zero errors.
    I am running at stock...
  5. Replies
    11
    Views
    440

    Powered back up and everything seems normal at...

    Powered back up and everything seems normal at the moment.
    In the past month, I've had two unexplained BSODs, both while the system was idle and I saw it happen while I was on the phone talking to a...
  6. Replies
    11
    Views
    440

    Z390-A Suddenly STOPPED

    No other way to describe it.
    I was doing a system image backup in Windows 10 Pro. I had WinAMP playing music. Noticed it was gapping or pausing every few seconds, which this system never did before....
  7. Thread: Access Denial

    by Basspig
    Replies
    47
    Views
    3,053

    I tried to post a new thread in the ROG forum...

    I tried to post a new thread in the ROG forum about my Z390-A, but got the access denied error too. I can write short posts, but nothing over one paragraph else the error.
  8. Thread: Access Denial

    by Basspig
    Replies
    47
    Views
    3,053

    Access Denied Error when posting

    Access Denied
    timestamp: 2019-10-03 17:58:20
    event ID: 499346229318747787112868382600299291055
    client IP address: 24.181.177.88
    URL: http://rog.asus.com/forum/newthread.php?do=postthread&f=303...
  9. Apparently the brand-new board I bought has an...

    Apparently the brand-new board I bought has an ancient BIOS revision. I updated the BIOS and was able to make the 1650 card run properly in the board.
  10. Replacement Z390P and New i7-9700 CPU: Still Having Problems!

    I RMA'd the original motherboard and CPU, as the system would not stay powered on.

    The new motherboard and CPU arrived and I'm making small progress but now having display problems.

    The system...
  11. No time left. RMA's both CPU and motherboard back...

    No time left. RMA's both CPU and motherboard back to Amazon.
  12. UPDATE: Just removed CPU again and powered up...

    UPDATE:

    Just removed CPU again and powered up board. Same thing with the fans, but the light on the M.2 SSD glows orange and stays on. Only PSU fan runs. All other fans stopped.

    Put CPU back...
  13. I just finished testing the PSU connected to the...

    I just finished testing the PSU connected to the motherboard and powered up via the jumper method.
    All voltage rails are producing the correct voltages and within 1% of specified values.

    At this...
  14. Based on reading other threads, I've tried the...

    Based on reading other threads, I've tried the following:

    Disconnect everything but the CPU from motherboard. Remove RAM modules, GPU, etc. Try to power up. Same situation.

    Revisited the PSU...
  15. Z390P New Build: Fans Start and Stop, No Boot

    Just finished assembling a new system for my wife. But it looks like one or another component is defective.

    When I turn on the rocker switch on the Seasonic S650 power supply, the yellow LEDs on...
  16. Replies
    8
    Views
    453

    In place system upgrade failed. Rolled back to...

    In place system upgrade failed. Rolled back to corrupted system.

    Decided to re image from a July backup. Running MemTest86+ now, just to make sure the new RAM isn't corrupting things.
  17. Replies
    8
    Views
    453

    I am finding many things broken in WIndows now....

    I am finding many things broken in WIndows now. I ran System File Checker and it found corrupt system files and could not fix.

    I am about to do an in place system upgrade in the hopes of fixing...
  18. Replies
    8
    Views
    453

    Man this just keeps getting stranger all the...

    Man this just keeps getting stranger all the time. I finally get into BIOS and enable virtualization and load Windows only to find out one of my SSDs is not present. I took the drive out and tested...
  19. Replies
    8
    Views
    453

    I just discovered Hypervisor is not running. I...

    I just discovered Hypervisor is not running. I hav e to to into the UEFI and enable virtualization, but I can't get into the firmware. My monitor sleeps when I go into UEFI firmware from Windows.
    ...
  20. Replies
    8
    Views
    453

    Some progress, but new glitches are making this...

    Some progress, but new glitches are making this more complicated than it should be.

    I found that by disconnecting the auxiliary display from the motherboard, I was able to boot into Windows on the...
  21. Replies
    8
    Views
    453

    Now I'm at the point where I got the system to...

    Now I'm at the point where I got the system to boot Windows, but it's on the motherboard graphics, and my keyboard doesn't work now. I was able to go to Troubleshooting and select UEFI firmware and...
  22. Replies
    8
    Views
    453

    I did not remove or disconnect anything. It was...

    I did not remove or disconnect anything. It was an in place upgrade. Should have taken 3 minutes.

    I disconnected power, jumpered the clear CMOS for two minutes and powered on. The system power...
  23. Replies
    8
    Views
    453

    Z390A Dead After RAM Upgrade!

    I fear my motherboard died. I had two sticks of Micron Ballistix RAM for 32GB total. Worked fine since December.

    Today I installed a matched set of the same part number, but four sticks for 64GB....
  24. I filed a return on Amazon for the Yuan capture...

    I filed a return on Amazon for the Yuan capture card, as it doesn't work with this motherboard.

    I just spent a grand with sales tax on a Magewell card and am waiting for that to ship now. If that...
  25. I successfully converted my MBR boot disk (an M.2...

    I successfully converted my MBR boot disk (an M.2 NVMe drive) to GPT and booted into UEFI and turned off Legacy mode and verified proper Windows boot loader. Booted up into Windows 10. The odd thing...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2