Search:

Type: Posts; User: RickSinGA

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. That looks like a good combo and should do very...

    That looks like a good combo and should do very well with XP. A new MB, CPU and memory are pretty far off for me right now but I might be able to swing a 20?0 something GPU in the near term. One step...
  2. Thank you for your valuable time Skylab, being as...

    Thank you for your valuable time Skylab, being as this GPU is several generations newer than my MB I was unsure and looking for confirmation and as for my next build, yet to be determined.

    I will...
  3. I remember that thread and glad to hear you found...

    I remember that thread and glad to hear you found it helpful. Not sure if XPlane will be the "IT" for me but am at least giving it a shot. Looks like another build is in my future but hope to be...
  4. Will a ASUS ROG STRIX RTX-2070 work in a MF7 z97 MB?

    Looking to upgrade but can only do the GPU right now with an eye towards the future build.
  5. I was not aware of that utility mboogie, thanks...

    I was not aware of that utility mboogie, thanks for that, I will check that out.

    I have watched the released content on the new FSX and it does look sharp but I understood it to be released on...
  6. What, no one has an onion here? Just looking...

    What, no one has an onion here?

    Just looking for ideas from some of you that know about GPU's. What is a decent upgrade without killing the bank for a Maximus VII Formula/4790K @4.8 combo with a...
  7. Resurecting my Maximus V!! Formula need advice on a GPU

    This Flight Sim build has been sitting idle for a few years and I have decided to get back into another flight sim, XPlane 11. After upgrading to Win 10x64 and the latest BIOS I cannot get my...
  8. Follow-up. Reformatted the drive and the...

    Follow-up.

    Reformatted the drive and the BIOS does not recognize it until the system has been on for several minutes. New drive continues to work as expected.

    Guess it's time to chunk the...
  9. Okay, new Sandisk Ultra II 480,and...

    Okay, new Sandisk Ultra II 480,and Macrium-Retreat Free cloning software. Couldn't have been easier. Updated firmware on both SSD's and the new drive worked flawlessly this AM while the old one is...
  10. Great, thanks Nate.

    Great, thanks Nate.
  11. No idea, guess I could try that once I figure out...

    No idea, guess I could try that once I figure out how to! Probably be best to clone it to another SSD just tin case that goes bad, what do you think?

    Just looking at BB and they have these two...
  12. Has to be something in the SSD. Before...

    Has to be something in the SSD.

    Before turning on the system this AM I took the Win-10 SSD out of my machine and swapped it into my son's machine for his Win-10 SSD. Booted and went straight...
  13. Nada Nemesis, tried all of your suggestions, any...

    Nada Nemesis, tried all of your suggestions, any other thoughts?

    Starting to think I have a bad drive or MB. Give it time to warm up and and all is fine!
  14. Changed to BIOS defaults, still screws up. ...

    Changed to BIOS defaults, still screws up. Changed back.

    Changed SATA cables, power cables and ports. It did have a 3GB cable on the SSD so I changed it to a 6GB and let it stand all day; no...
  15. That didn't help, now to change all of the power,...

    That didn't help, now to change all of the power, sata cables & ports.

    Will try going to BIOS defaults also.
  16. Sameo sameo this AM. Going to change video cards...

    Sameo sameo this AM. Going to change video cards and see what happens in the AM.
  17. Yes, no, no and no. Good points. Back to...

    Yes, no, no and no.

    Good points.

    Back to the drawing board.
  18. Changed out the memory this morning and...

    Changed out the memory this morning and disconnected the power. Started it back up a little while ago and went straight into Safe Mode with minimal services. So, not memory.

    Guess I will try...
  19. Okay, cold boot this morning after sitting all...

    Okay, cold boot this morning after sitting all night. Goes straight to Safe mode w/o services.

    So the way I see it when the system is cold it has a boot problem. Memory, HDD, Power Supply,...
  20. Not sure Nate. I forgot and left it on night...

    Not sure Nate. I forgot and left it on night before last and went to bed last night at 13% stage 4 of the chkdsk on the hdd. Had been at that point for a few hours. This morning it was sitting at...
  21. Sorry to be so late with the Win 10 response...

    Sorry to be so late with the Win 10 response Nate, just really noticed the question.

    I tried the preview when it was first coming around and didn't care for it after having to redo everything a...
  22. Thanks Nate, btw, your previous lessons on offset...

    Thanks Nate, btw, your previous lessons on offset voltages have my current machine purring like a kitten. Been running at 4.9Ghz for about a year now.

    Very hesitant to do the defaults deal, but...
  23. Somehow I didn't think you ran those kind of...

    Somehow I didn't think you ran those kind of utilities on an SSD, but I will give it a try. Yeah, this machine is going on well over a year, maybe two, at 4.4Ghz . Had been bullet proof to this...
  24. BIOS losses SDD intermittently; non ROG P8z77-V Deluxe help

    My son came to visit for the holidays and brought his P8z77-V Deluxe system, that I had given him last year. We disconnected my ROG box and plugged his in and realized his nVidia GTX-780-Ti had...
  25. Replies
    4
    Views
    2,300

    I did have the most recent driver to the new one...

    I did have the most recent driver to the new one but the new one says it is win10 compliant.
Results 1 to 25 of 198
Page 1 of 8 1 2 3 4