Search:

Type: Posts; User: apocalypzez

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    362

    So I finally removed all components from the...

    So I finally removed all components from the case, cleaned everything and re-assembled it from scratch and after that it started to work just fine. took me 2 weekends to complete this process....age...
  2. Replies
    9
    Views
    362

    After dismantling all components except for the...

    After dismantling all components except for the board and the PSU cables, I tried with just the Motherboard, CPU & RAM. And the result was still the same QCODE A2 error. And the Boot led stays green....
  3. Replies
    9
    Views
    362

    It's a Maximus IX Apex, and the SSD goes in an...

    It's a Maximus IX Apex, and the SSD goes in an adapter which then in turn goes in to the DIMM Slot, i think its called DIMM.2 slot. My SSDs are like brand new with nothing in there. My HDDs were...
  4. Replies
    9
    Views
    362

    Thanks for the reply. I tried removing one part...

    Thanks for the reply. I tried removing one part at a time. At one stage I had no HDD but my SSDs were still in the DIMM slot (as per the Apex board layout).
  5. Replies
    9
    Views
    362

    BIOS stuck in QCode 'A2'

    I have a Maximus IX Apex that will not boot anymore. I dismantled my system to change my SSD & HDD, & also to clean the dust out of my system. and now after putting back everything, the motherboard...
  6. Replies
    1
    Views
    1,115

    Maximus IX Apex Audio Question?

    I am surprised that no one's noticed that Maximus IX Apex has the EMI Shield missing. As per ASUS, supremeFX is a combination of Separated Audio section on the motherboard, High-end capacitors,...
  7. I think the Bluetooth and wifi is integral part...

    I think the Bluetooth and wifi is integral part of the wireless module. I had the intel 7260 working on a MVG board's combo adapter and it worked perfectly, except for the drivers you look into...
  8. Windows 8 not willing to detect the second GTX 780 Ti but at BIOS it's all detected

    Hey guys I have just added a second GTX 780 Ti for a sli setup but I'm having problem trying to install the driver. At first I did the usual thing I normally do when I get my second gpu a little...
  9. Replies
    4
    Views
    2,513

    Have you tried reinstalling the latest version of...

    Have you tried reinstalling the latest version of BIOS via USB flashback. Copy the BIOS file to a USB disk, rename it as per your motherboard model or BIOS renamer from your model's download page...
  10. Replies
    183
    Views
    825,849

    Finally got it instaled the x.56 version; had to...

    Finally got it instaled the x.56 version; had to copy the setup and setup info files from one step older version. But keep getting the "dip4.dll exception error", or something like that. So I finally...
  11. Replies
    183
    Views
    825,849

    I think this is the exact error i get when i try...

    I think this is the exact error i get when i try to run the setup/asussetup.exe. ive also tried replacing the setup inf files and manifest files from ai suite 2 to ai suite 3 but still doesnt want to...
  12. Replies
    183
    Views
    825,849

    I get an error trying to run the setup file...

    I get an error trying to run the setup file itself. It gives me an error saying not the corrsct system or something like that. I dont know whag else to do.
  13. Replies
    7
    Views
    9,676

    I've the exact SSD setup and I use RAID 0 with...

    I've the exact SSD setup and I use RAID 0 with one whole chunk for OS, apps, steam, origin and UbiPlay installs. I do back up my games on my 1.5TB WD blacks in case I had to format or update RAID...
  14. Replies
    19
    Views
    19,504

    Could it be your GPU?? I dunno, but I've seen lot...

    Could it be your GPU?? I dunno, but I've seen lot of AMD cards not supporting UEFI GOP bios, maybe I'm wrong! I had to update my GPUs bios before I could disable CSM and utilize the fast boot option....
  15. Audio card should be automatically set at x1, is...

    Audio card should be automatically set at x1, is that the case in your BIOS?
  16. Replies
    12
    Views
    10,405

    Congrats....mate!!! Enjoy building in it...!!!...

    Congrats....mate!!! Enjoy building in it...!!! Here's something for you read on for sometime!!!

    http://www.anandtech.com/show/7124/corsair-carbide-air-540-case-review
  17. Replies
    12
    Views
    10,405

    Thx dudes!!! Glad I could help u buddy!! It's...

    Thx dudes!!! Glad I could help u buddy!!
    It's $199 down here @ Australia - not the cheapest but it should come down after few months, I hope, else I'll just buy I guess..lol!
    In the middle of...
  18. For some reason now the board is correctly...

    For some reason now the board is correctly reflecting the numbers. First gpu is showing as x8...!!! Confused!!! The only thing I did was change my cooler to H80i (just got it back from RMA), during...
  19. Replies
    12
    Views
    10,405

    I really like the new corsair Air 540. That's...

    I really like the new corsair Air 540. That's definitely on my wishlist.. the 800D might not be the best case for Air flow. The Air 540 was mainly designed to cool the GPUs...!
  20. Just saw 1803....will give that a shot b4 I...

    Just saw 1803....will give that a shot b4 I initiating RMA!!
  21. Thx mate.....!! Hopefully they will be able to...

    Thx mate.....!! Hopefully they will be able to replicate this issue!!
  22. Time for an RMA, I guess!!!

    Time for an RMA, I guess!!!
  23. Just tried one card at a time and...

    Just tried one card at a time and guess....surprise-surprise, even then the gpu runs at x2 mode. I tried all the gpus in the first slot and all ran at x2 speed...!!!
  24. just out of curiosity could you please have a...

    just out of curiosity could you please have a look at nvidia control panel/Help/System Information?? mine shows all cards running at x8 mode. but bios and gpuz shows x2 for first card and the second...
  25. MVE 3-Way SLI on a PCIE 3.0 x8/x16/x8 running at x2/x16/x8

    I just noticed this today that my first GPU was running at x2 (native). I am not sure why this would happen but previously it had been running on x8/x16/x8. The sound card was always on the same...
Results 1 to 25 of 128
Page 1 of 6 1 2 3 4