Search:

Type: Posts; User: Arne Saknussemm

Page 6 of 20 FirstFirst 3 4 5 6 7 8 9

Search: Search took 0.09 seconds; generated 158827 minute(s) ago.

  1. Maybe get a new one...or see if software will...

    Maybe get a new one...or see if software will read it...HWiNFO shows it VBAT
  2. Yeah..try one stick at a time in recommended...

    Yeah..try one stick at a time in recommended slot...CC has been memory related when I've been playing with that platform...memory settings or bad memory
  3. Clear CMOS and try a single stick of RAM in...

    Clear CMOS and try a single stick of RAM in recommended slot
  4. Let us know how it goes...hope it's a quick...

    Let us know how it goes...hope it's a quick turnaround
  5. HWiNFO are very good at updating but with brand...

    HWiNFO are very good at updating but with brand new boards you should expect maybe some false "sensors"....sometimes polling no sensor gives weird readings...even minus figures

    However burning PCH...
  6. RMA the board :(

    RMA the board :(
  7. Replies
    37
    Views
    5,836

    If you have the connectors on your PSU you may as...

    If you have the connectors on your PSU you may as well populate them all. Power will be spread across them I presume.

    For normal use 2x8pin will be sufficient. You only need the extra 6 pin if you...
  8. What is the board setting for SOC voltage? ...

    What is the board setting for SOC voltage?

    Maybe try a range of SOC from 1.05 to 1.2v and even a bit more DRAM voltage...
  9. Replies
    3
    Views
    220

    Merry xmas bob! Honestly they are much of a...

    Merry xmas bob!

    Honestly they are much of a muchness...so either....Kryonaut has slightly higher thermal conductivity...but it's close as anything...and if you squeeze a bit out of each you may...
  10. The drivers on the ASUS page are likely out of...

    The drivers on the ASUS page are likely out of date...can you get later versions somewhere else...(if I'm understanding correctly)

    This help?
    ...
  11. Maybe uninstall AI suite? do you need it...

    Maybe uninstall AI suite? do you need it particularly?...maybe uninstall Geforce experience?...maybe uninstall the lot and just go with GPU driver and afterburner;)
  12. Have you installed fresh graphics driver?...maybe...

    Have you installed fresh graphics driver?...maybe DDU and then install latest
  13. De nada...lo siento que no puedo ayudar I'm...

    De nada...lo siento que no puedo ayudar

    I'm not sure what else to suggest...maybe use BIOS flashback to re-flash BIOS or update BIOS and maybe make a fresh Install disk?
  14. Software monitoring of temps is obviously giving...

    Software monitoring of temps is obviously giving some average over some time period...however short that is...the CPU is obviously using its own temp monitoring and they shut down immediately they...
  15. Are you doing a clean UEFI install with no other...

    Are you doing a clean UEFI install with no other drives connected except the target drive?
  16. Is your MB battery OK?

    Is your MB battery OK?
  17. Replies
    10
    Views
    654

    Those will work fine as separate storage...yes....

    Those will work fine as separate storage...yes. Might disable a sata6GB port...see your manual
  18. Yeah...understood....sometimes systems are head...

    Yeah...understood....sometimes systems are head scratchers...

    Is your RAM a single quad channel kit? Any weird usb devices plugged in?
  19. Nice!...I recently tried getting some RAM stable...

    Nice!...I recently tried getting some RAM stable on the hero and kind of topped out at 4000 but I was running 5.2...the extra IO and SA voltage was giving too much heat...so had to settle for less...
  20. I've had the Zenith for a while now 18.5s is my...

    I've had the Zenith for a while now 18.5s is my boot time....recently had a play with the new board...similar post time. Not sure what combination of hardware is giving you so much grief...it's...
  21. Replies
    2
    Views
    586

    Thanks toronto699!

    Thanks toronto699!
  22. Replies
    1
    Views
    129

    Check the mounting of the new cooler....maybe...

    Check the mounting of the new cooler....maybe remount....ayart from scratch...could be CPU is being displaced in socket.

    Also check all other connections and make sure board is not contacting...
  23. Yep! No need to conform to stress test opinions...

    Yep! No need to conform to stress test opinions ;)

    If your system is stable for what you need it to do then all good...it's stable. Stress tests are only usefull in providing a a kind of top end...
  24. V core is pretty much 1 to 1 for your OC these...

    V core is pretty much 1 to 1 for your OC these days. Of course general system stability helps...with SA and IO volts being key for RAM. But it is pretty much Vcore that gives you 100 mhz increase......
  25. Well....I've not had a play on a GB board...

    Well....I've not had a play on a GB board recently....not sure what their llc settings are like...I guess you'd just have to experiment carefully raising vcore or lowering llc.
Results 126 to 150 of 494
Page 6 of 20 FirstFirst 3 4 5 6 7 8 9