Search:

Type: Posts; User: desolator4u

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    18,153

    Offset has been working perfectly for me. Thanks...

    Offset has been working perfectly for me. Thanks for posting. To hell with broken Adaptive
  2. Apparently it has to do with VID, which are the...

    Apparently it has to do with VID, which are the voltages pre-programmed by Intel for the CPU and each of it's different frequencies/speeds.
    LLC and specified Offset values entered play a part in...
  3. Adaptive seems broken and provides way too much...

    Adaptive seems broken and provides way too much voltage at times. Spikes to 1.5v even while idle in BIOS. I'm staying clear of that.
    Offset works well for me and there is no extra voltage spike,...
  4. I got mine built a month ago and I have the same...

    I got mine built a month ago and I have the same problem.
    Maximus X Hero wth latest BIOS, 9600K then 8700K. Adaptive will fluctuate even up to 1.5v.
    Not messing with it anymore. Offset works okay...
  5. Replies
    9
    Views
    3,314

    Yeah, i'm not messing with Adaptive again. 1.5v...

    Yeah, i'm not messing with Adaptive again. 1.5v is too scary for me (nope, that issue still isn't fixed with latest BIOS)
  6. What is the impact on temps?

    What is the impact on temps?
  7. I have this board running with an i5 for 2 weeks....

    I have this board running with an i5 for 2 weeks. I got an i7-8700K from eBay which I was told was a customer return.
    Board tries to power up but for only a second. Q-LED flashes "00" which points...
  8. I have to ask. I have a CPU cooler using a 4...

    I have to ask.

    I have a CPU cooler using a 4 pin PWM FAN in CPU header 1
    I have a 3 pin fan i want to use in CPU header 2. Will there be a problem? Both fans are different speed, one is 3 pin and...
  9. Maximus VI Hero POST Issues with EVGA GTX 1070

    Hey people,

    I've been using my EVGA GTX 1070 Black Edition with my Maximus VI Hero for about 3 months now. No issues. A few days ago my PC refused to POST. It powers on for a few seconds, then...
  10. Well I ordered one. Anxious to see if it works.

    Well I ordered one. Anxious to see if it works.
  11. Replies
    369
    Views
    372,407

    When I originally purchased this board, the...

    When I originally purchased this board, the previous owner said he had to deal with the time freezing at random. I have a Maximus VI Hero Z87 which has NEVER experienced this problem for the 2.5...
  12. Wait, how is this even possible? Z87 doesn't...

    Wait, how is this even possible? Z87 doesn't support NVMe or booting from M.2 SSD, let alone with an adapter. There was even an petition on an Asus website to make this possible...
  13. Replies
    29
    Views
    35,713

    Hey man, It's great of you to spend the time...

    Hey man,
    It's great of you to spend the time replying with all this detail to help others out.
    I just bought a used G750JW from eBay and the W key stays down and won't pop back up when pressed. ...
  14. Replies
    2
    Views
    1,681

    I've never had to do that with any previous ASUS...

    I've never had to do that with any previous ASUS builds
  15. Replies
    2
    Views
    1,681

    DVD Drive slows boot time

    Hey guys,
    I have an unusual issue here ever since I built my PC exactly a year ago. I have an ASUS DVD drive. Whenever a disk is inserted and I power on my PC after it has been off for more than 10...
  16. Replies
    2
    Views
    2,296

    Can't remember exactly where to go. It should be...

    Can't remember exactly where to go. It should be Advanced>APM
    You'll see the description for each option, such as S3 or S3+S4. basically one of those options will allow you to disable the LEDs...
  17. After Enabling Fast Boot, ensure SATA is set to...

    After Enabling Fast Boot, ensure SATA is set to Boot Device Only, and USB is set to Partial Initialisation. You can Enable Hardware Fast Boot since you have Win 8.1
    Also, check the Boot Priority....
  18. It's normal if the system has been off and has no...

    It's normal if the system has been off and has no power from the PSU for a while, usually after ASMedia has been disabled in the UEFI.
  19. I love the new look. Can't believe my MVIH has...

    I love the new look. Can't believe my MVIH has been replaced already :(


    LOL!
  20. Yes, I did see where you had a Non UEFI Windows...

    Yes, I did see where you had a Non UEFI Windows installation, but I linked you to that thread to ensure that you Enabled Launch CSM in the UEFI, as well as changed UEFI Boot to Non-UEFI OS.
    If you...
  21. Older X-FI Sound Blaster Cards stopped being...

    Older X-FI Sound Blaster Cards stopped being detected after a few restarts with a SSD, but not these newer ones. I have the Sound Blaster Z and I have no issues like this. I really don't think the...
  22. Replies
    2
    Views
    1,618

    It's Fn + A

    It's Fn + A
  23. Replies
    9
    Views
    3,819

    Exit Samsung Magician from the system tray at the...

    Exit Samsung Magician from the system tray at the bottom right near the time.
  24. Replies
    2
    Views
    1,386

    Here is the first Google result: When booting...

    Here is the first Google result:

    When booting I get error message under "asus setup" 105814 Log.iniis Lost?

    Hi, you probably ran Ccleaner or similar and deleted this log file from your...
  25. Replies
    168
    Views
    240,672

    ^^^

    ^^^
Results 1 to 25 of 88
Page 1 of 4 1 2 3 4