Search:

Type: Posts; User: Zammin

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    175

    Maximus XI Formula OLED Burn-In

    Hi everyone

    Just a warning to owners of this motherboard or any other ASUS LiveDash product that uses an OLED display, if you leave it on a hardware monitor or any other setting where there is...
  2. That's good to know, I'm glad they added the...

    That's good to know, I'm glad they added the ability to disable AVX in Prime. Cheers.
  3. Thank you very much for your advice. :) I have...

    Thank you very much for your advice. :)

    I have set the cache max 45 and left the min on auto. I've set the IA AC/DC Loadlines to 0.05 and LLC to level 5. I was able to pass an hour of RealBench...
  4. Thread: Maximus XI Apex

    by Zammin
    Replies
    3
    Views
    156

    This might not help but some of the Maximus XI...

    This might not help but some of the Maximus XI motherboards have absolutely pathetic IO shroud lighting. In particular the website for the Maximus XI Formula shows light gleaming out of the traces on...
  5. Sorry for what are likely a couple more noob...

    Sorry for what are likely a couple more noob questions. Still working on my 4.9Ghz adaptive OC here.

    At LLC6 with the loadlines set to 0.03 I was able to pass an hour of realbench. Voltage under...
  6. It's all good, I know you weren't trying to...

    It's all good, I know you weren't trying to hikack. My issue originally was that my system was actually running a lot more voltage through the CPU under load in adaptive mode with the same LLC...
  7. Yes, the original intent of the thread was to...

    Yes, the original intent of the thread was to seek help regarding switching to Adaptive voltage mode under my circumstances at the time, however as mentioned on the last few pages those circumstances...
  8. Nah I'm not using a different BIOS, I even had...

    Nah I'm not using a different BIOS, I even had the profile saved so I could reload it exactly as it was. RAM has remained on XMP I the entire time. I've had this system for around 4 months now but...
  9. Yeah I think I will try and tune it for 4.9Ghz as...

    Yeah I think I will try and tune it for 4.9Ghz as best as I can and leave it there, or use an AVX offset. Better luck next time I guess :/
  10. Ok so I tried to get 5Ghz a few times and it's...

    Ok so I tried to get 5Ghz a few times and it's just not working out.

    I tried IA AC/DC LoadLines at 0.03 - crash within 10 mins, 0.04 - crash around 15mins, 0.05 crash after around 35mins. Voltage...
  11. Ok so I've started testing with Shamino's...

    Ok so I've started testing with Shamino's suggestion, I've set adaptive voltage mode with the additional turbo voltage on auto, set LLC6, set IA AC/DC LoadLines to 0.03, disabled SpeedStep and...
  12. Even before the peak core temp was 92C. Today it...

    Even before the peak core temp was 92C. Today it was around 95C. I'm not using an AVX offset at the moment and I wasn't before either, no idea what is going on.
  13. I think I might be right there with you lol, mine...

    I think I might be right there with you lol, mine might even be worse in light of the results of my test just now.

    This is gonna make me look kinda stupid, but I just ran RealBench with the...
  14. Alright I'll run the stress test tonight. It's...

    Alright I'll run the stress test tonight. It's been pretty hot today (Australia) and our evap AC has been struggling so I'm just waiting for it to cool down before I run the 1 hour stress test.


    ...
  15. Hi mate, sorry this is a lot to reply to and my...

    Hi mate, sorry this is a lot to reply to and my knowledge of this stuff is not at the same level, compared to you guys I am still fairly new to this stuff so i will try answer what I can to the best...
  16. Hey man! Yes that was you haha, my apologies I...

    Hey man! Yes that was you haha, my apologies I just didn't know you were on this forum as well. You were the first person I heard it from, but I haven't really been looking much into it until...
  17. Ah yes that was my bad, I misread it. ...

    Ah yes that was my bad, I misread it.



    Yeah I understand that now. As I said I will try his suggestion and post back with the results. All being well I should have some time tomorrow to play...
  18. No I meant manual, I've tested LLC7 and LLC6 in...

    No I meant manual, I've tested LLC7 and LLC6 in manual mode to see if I could get it stable at the same or lower load voltage with LLC6, but it isn't stable. People say that lower LLC has better...
  19. Hi, thanks for your reply So if I understand...

    Hi, thanks for your reply

    So if I understand you correctly, I'm seeing this strange behavior in adaptive mode because I am not exceeding the maximum single core boost speed, even though all cores...
  20. I just tried the usual adaptive mode settings...

    I just tried the usual adaptive mode settings with LLC6 and IA/DC loadlines on auto and it did seem like the voltage was pretty steady at 1.27V in realbench but it detected instability at 6m...
  21. Hey man thanks for the reply. When I was...

    Hey man thanks for the reply.

    When I was dialing in my manual overclock I couldn't get it stable at a reasonable voltage until I set IA/DC loadlines to 0.01. Then I was able to get stability at a...
  22. Having trouble switching to Adaptive voltage mode on Z390 Maximus XI Formula + 9900k

    Hi everyone

    I've just recently finished dialing in my stable 5Ghz overclock in manual mode with the following settings:

    - AI Overclock Tuner XMP I (clicked Yes at the prompt)
    - Sync all cores...
  23. Replies
    6
    Views
    210

    I have the same issue, for ages my icon in the...

    I have the same issue, for ages my icon in the top right says I have 2 notifications and when I click on it my inbox says I have 2 messages, however when I go to my inbox there are no messages. It's...
  24. When I use the Aquantia 5G port for internet on...

    When I use the Aquantia 5G port for internet on my Maximus XI Formula I get all kinds of weird issues ranging from intermittently slow internet to games either not being able to connect online or...
  25. Replies
    30
    Views
    1,910

    I'm with you there. Although it is customer...

    I'm with you there. Although it is customer loyalty staff that I've been speaking with about this, I have dealt with ASUS support in the past as well. Instead of answering my questions they kept...
Results 1 to 25 of 230
Page 1 of 10 1 2 3 4