Search:

Type: Posts; User: Adrian1983

Page 2 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds; generated 132184 minute(s) ago.

  1. Maximus XI Hero bios 2301 Pulled from website ???

    Downloaded the new bios but didn't flash yet to wait for other peoples comments but now it's been pulled from the website, anyone know the reason behind this ? Thanks.
  2. Replies
    86
    Views
    16,837

    This is a bit strange, no love for the XI Hero

    This is a bit strange, no love for the XI Hero
  3. Replies
    51
    Views
    9,648

    Nothing wrong with 1401 here on my 9700k @5ghz...

    Nothing wrong with 1401 here on my 9700k @5ghz all cores, been rock solid this last week.
  4. Yeah a bit strange, they'te both identified...

    Yeah a bit strange, they'te both identified correctly by names in the bios, i've no idea why it displays like this in windows.
  5. Added a second 970 evo plus but is identified defferently in device manager

    I've just added a second samsung 970 evo plus to my XI hero but in device manager are identified differently, the bottom slot one which is my win 10 installation is recognised as a NVME SCSI device...
  6. Yes that's what i mean, it was annoying the fans...

    Yes that's what i mean, it was annoying the fans revving up every time you do a simple task or opening of an app, it did that here until i found 6.3 sec delay to be optimal for me for light loads,...
  7. Thread: Deleted

    by Adrian1983
    Replies
    353
    Views
    90,206

    Same here 9700k at 5ghz all cores, no difference...

    Same here 9700k at 5ghz all cores, no difference to previous bios, voltage reading are the same too.
  8. I see, thanks for the clarification, does intel...

    I see, thanks for the clarification, does intel supply a driver only package?
  9. And whats further confusing is as screenshot the...

    And whats further confusing is as screenshot the driver tab says they are version 12*** when in fact they are not, i have no ideas why intel states 22** on their page, must be the only company that...
  10. I've not been having any problems with my XI Hero...

    I've not been having any problems with my XI Hero and a 970 evo plus in the bottom socket but then i do only currently have one nvme drive, but i have been having strange hicup stalls/freezes...
  11. Replies
    2
    Views
    589

    I thought it was a warning that i had it enabled,...

    I thought it was a warning that i had it enabled, however all done now the update process went fine.
  12. Replies
    2
    Views
    589

    Updating ME Warning about Bitlocker?

    So i've just had this warning prompt when using the Asus ME update tool, is this really neccessary before i mess up my system? hows an average "joe" going to update their system with tricky...
  13. Step up works fine here on my XI, configured it...

    Step up works fine here on my XI, configured it in the bios to 6.3 i don't get any ramp ups at all only when the specified cpu temp hits my configured target then the fans ramp up.
  14. Thread: Deleted

    by Adrian1983
    Replies
    353
    Views
    90,206

    Flashed here on my XI, everything working as is.

    Flashed here on my XI, everything working as is.
Results 26 to 39 of 39
Page 2 of 2 1 2