Search:

Type: Posts; User: DeReMaR

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    483

    Asus KeyBot "Fn" button doesn't working

    After turning on software, fn button stops working. How to use it again inspite of turning off programm?
  2. Replies
    2
    Views
    685

    Fix

    Gottcha! ;) It's def XFR and PB for 1600x volt. Nothing to worry 'bout. This high states will handle cpu for few sec than it goes down to normal values ~1.2. Op
  3. Replies
    4
    Views
    1,488

    Fix

    Fixed with new BIOS ver 6201. Op
  4. Replies
    4
    Views
    1,488

    Does somebody know hot to fix that?

    Does somebody know hot to fix that?
  5. Replies
    4
    Views
    1,488

    74047

    74047
  6. Replies
    2
    Views
    685

    Moreover, found, that it's not a hardware issue,...

    Moreover, found, that it's not a hardware issue, it's BIOS thing, waiting for fix
  7. Replies
    2
    Views
    685

    Crosshair VI Very high default voltage

    Hi, I've noticed that i have very high voltahe on cpu (no OC - just from box). It's equaling from 1.417-1.48. Is it normal. Underload it's near 1.2. Must i stay on auto voltage mode or set it to...
  8. Replies
    4
    Views
    1,488

    AI Suite III weird Digi+Vrm bug

    Hi there, I have a weird bug with AI Suite utility. When i make some changes in Digi+Vrm sections it changes on unexpected things (video beelow, sry for russian). But in bios everything is ok, set up...
Results 1 to 8 of 8