Search:

Type: Posts; User: SterlingPhoenix

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    5,112

    OK, I ended up replacing the motherboard. New one...

    OK, I ended up replacing the motherboard. New one works just fine. All the RAM shows up and is used. So, it was a bad motherboard all along.

    Course now Windows 10 decided it's a new computer so...
  2. Replies
    8
    Views
    5,112

    I've not found one that works for me yet, but...

    I've not found one that works for me yet, but other people have found that their CPU pins were bent, causing this very issue. I took macro shots of my CPU and went over it in great detail, but you...
  3. Replies
    8
    Views
    5,112

    Well, I've already run memtest86+ on each...

    Well, I've already run memtest86+ on each individual DIMM, but they were all in A1 at the time. But I tried your suggestion, too - all four booted with no problems at all. I'm pretty sue the RAM is...
  4. Replies
    8
    Views
    5,112

    I dunno. when I just take one kit (so 2x8GB, that...

    I dunno. when I just take one kit (so 2x8GB, that came together in a package), put one in A1 and the other in A2, the system does not see the DIMM in A2. Same for B1 and B2 - it only sees B1. Again,...
  5. Replies
    8
    Views
    5,112

    Crosshair V Formula-Z RAM issue

    Hello everyone,

    I've searched and found similar problems but no solution, really...

    I just built a new system around the Crosshair V Formula-Z. Loving it so far, but I'm having an annoying RAM...
Results 1 to 5 of 5