Search:

Type: Posts; User: cgmjr

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    [H]ardOCP article about "Some Odd Failures."

    I'm trying to learn more about Precision Boost Overdrive, XFR2, the bios on our boards, etc. Here's a snippet from an article I found over at [H]ardOCP.


    Some Odd Failures
    I ran into some...
  2. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    I'm running the X62 and CAM 3.5.90. CAM seems to...

    I'm running the X62 and CAM 3.5.90. CAM seems to contribute to the "sensor conflict" issue mentioned in this thread. It will still upon occasion reboot my system when I first start it, but it...
  3. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    That 41c "load" was ARK at night in a pretty cool...

    That 41c "load" was ARK at night in a pretty cool room (75 F). IBT pushes me up into the high 70s / low 80s, so it isn't like I'm super cool. But the Kraken x62 on Performance Mode with...
  4. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    I am happy to report that things seem to have...

    I am happy to report that things seem to have settled down for me too. Perhaps I just needed to make a sacrifice of Time to the god of Motherboards.

    I chose to wipe it all clean once again and...
  5. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    That's good to know. I'll likely go fully manual...

    That's good to know. I'll likely go fully manual should things settle down.

    Which, frustratingly, they have. I've been running all afternoon with DOCP 3200 14-14-14-34-48, Auto CPU clocks near...
  6. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    Shut her down Clancy, she's pumping mud

    It's been a long day and night of trying to diagnose why I can't get my shiny new Strix + Ryzen to stabilize. I had a looong post ready to go, and this ASUS forum system said I didn't have...
  7. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    *sigh*

    Cleared CMOS (pretty lame that we have to short pins with a screwdriver, ya know?) Rolled back to BIOS 4008. Left all settings on auto. No monitoring software running. Failed IBT on 4th iteration....
  8. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    Or not...

    I was wrong, apparently. I decided to change to PWM control on my chassis fans before I did a bit of game testing. Did that in Q-Fan in the BIOS and for giggles ran one more run of IBT. It failed...
  9. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    Results promising

    My IBT results are in. Mostly positive.

    I followed @AniChatt's instructions, and did a few extra runs. Reset all bios options to auto and then:

    Run #1: Failed after 7 runs of IBT. Only...
  10. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    Will do. One update: I -may- have found the...

    Will do.

    One update: I -may- have found the culprit: MSI Gaming App. I have an MSI Twin Frozr GTX 1060. It has a little bit of LED going on. I had it running in Services to apply a "breathing"...
  11. Replies
    1,646
    Views
    303,550

    A bit discouraged, but hopeful

    Hi. 1st time poster and new ROGer. I've always admired ASUS, but this is my first build with their boards. I could use some encouragement...

    Brand new rig: Ryzen 2700x, G.Skill 3200 FlareX kit,...
Results 1 to 11 of 11