Search:

Type: Posts; User: 6kbyte

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds; generated 5 minute(s) ago.

  1. Replies
    345
    Views
    67,125

    After setting the XMP Profile i saw 1.4x volt for...

    After setting the XMP Profile i saw 1.4x volt for system agent too... thats not only ridiculous thats heavily dangerous for the cpu! What is asus doing here?
  2. I had the same problem with a asus ch6 and my...

    I had the same problem with a asus ch6 and my crucial mx100 ssd. After switching to a new ssd the problem was solved. Maybe you have a similar issue.
  3. I just updatet my bios to #1302 - no intel me fw...

    I just updatet my bios to #1302 - no intel me fw update... sadly... :(

    Still missing changelog!
  4. Asus Maximus Hero XI - Changelog for new BIOS #1302 (2019/09/11) !?

    Hi,

    Asus released a new Bios (#1302 ; 2019/09/11) for the Maximus Hero XI - where i can find a changelog for it? Does it also flash the new Intel ME FW (v12.0.45.1509)?

    Regards,

    6kbyte
  5. Replies
    3
    Views
    267

    It looks like there are only two persons in this...

    It looks like there are only two persons in this world who have this board and can say something about it... or... maybe... this forum is dead and/or useless...
  6. Can anyone tell me how save it is to flash the ME...

    Can anyone tell me how save it is to flash the ME Update? What problems can I have? I mean... its not officially from asus. I want to flash my Hero XI but iam unsure.

    Is there a download directly...
  7. Replies
    3
    Views
    267

    So I am not alone and its a "normal" behaviour...

    So I am not alone and its a "normal" behaviour with this board?
  8. Just for your information - problem still exist....

    Just for your information - problem still exist. Iam so pi**ed! Hopefully a new BIOS/INTEL ME FE will fix this problem. If not, iam going to buy another mainboard (not asus).
  9. Replies
    3
    Views
    267

    Asus Crosshair XI (CH6) - faulty Sensors?

    Hi,

    i saw a very huge difference between the asus sensores and the values i set in bios. When i set the ram to 1.35v iam getting 1.372 shwon in windows - when i set it to 1.375 it shows 1.395v....
  10. Cant wait for it - would be nice! Can you give us...

    Cant wait for it - would be nice! Can you give us a info when ASUS is answering you? Iam thinking about to flash the new v12.0.45.1509 Intel ME Firmware via the Update Thread in this Forum but having...
  11. New BIOS and Intel ME FW (v12.0.45.1509) Update Tool for Maximus Hero XI?

    Hi,

    Over 2 months I have been waiting for a new BIOS Update for my Maximus Hero IC because i'm struggling with BIOS #1105. I am also waiting for a new and official Asus Intel ME Firmware Update...
  12. Multiple issues with new setup (Crosshair XI + Ryzen 3600) !?

    Hi,

    i just bought a new ASUS CH6/AMD Ryzen 3600 setup and had a lot of problems with it:

    1) The ram i bought "Corsair Vengeance LPX DDR4-3200 CL16-18-18-36 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16)" had...
  13. Replies
    1,031
    Views
    246,214

    My 3600 Ryzen only boosts up to 3942MHz on all...

    My 3600 Ryzen only boosts up to 3942MHz on all cores @CB20 (~70 degrees). CH6 with bios #7403. Iam not sure if its amd´s or asus fault.
  14. Replies
    91
    Views
    90,361

    Hi, ROG MAXIMUS XI HERO user here with windows 10...

    Hi, ROG MAXIMUS XI HERO user here with windows 10 (lastest version) - iam having issues with my onboard sound:

    1) there is no symbol in the taskbar and i was unable to open sonic studio/sonic rada...
  15. Replies
    1,031
    Views
    246,214

    Double and Tripple Boots with newest CH6 stable...

    Double and Tripple Boots with newest CH6 stable and beta bios. Ryzen 3600 + Corsair 3200 CL16 (Samsung B-Die) RAM. Sata Device randomly disappearing too. Asus is a shame these days, "premium" looks...
  16. It was the case? Btw i have a Define R6 too but...

    It was the case? Btw i have a Define R6 too but iam using it without the embedded pwm controller, the fans are directly connected to the motherboard... hmm...
  17. Replies
    180
    Views
    78,507

    Sticky: ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO BIOS #7306 causing...

    ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO BIOS #7306 causing SATA Devices randomly not shown, multiple restarts during restart/reset/power on and mouse/keyboard freezes while at BIOS.

    Great Job "ASUS" ... this...
  18. Okay, just for your information - it was not the...

    Okay, just for your information - it was not the PSU :( . It worked for 1 day and now the problem is back. Iam out of ideas now... maybe just a faulty mainboard or bios?!?

    Edit: testet another ram...
  19. Thx for your answer. I was on vacation the last 5...

    Thx for your answer. I was on vacation the last 5 days - before I drove, I disconnected the computer from the power supply. When I came back today, I switched the power on again and booted up the pc...
  20. Maximus XI Hero: strange input device issue after BIOS update - please help!

    Hi,

    My System:
    ASUS ROG MAXIMUS XI HERO Z390
    Intel 9900k (stock clocks, undervolted)
    G.Skill Trident 3600MHz CL15 DDR4 RAM (2x 8GB, XMP 1, 1.365v)

    I came from BIOS v1005 where everything was...
  21. Replies
    16
    Views
    2,479

    I just ordered a ch6 for a ryzen 3600 setup - wat...

    I just ordered a ch6 for a ryzen 3600 setup - wat iam reading here sounds horrible (specially the cpu fan bug)! Maybe it was a mistake buying this board?
  22. Replies
    2,663
    Views
    1,628,697

    Yesteday ASRock rolled out 1.0.0.3ABB for mostly...

    Yesteday ASRock rolled out 1.0.0.3ABB for mostly all B3xx/X3xx/B4xx/X3xx Boards. Asus is a shame right now... truly! The funny thing is that they call the Crosshair/Hero Series "premium"...
  23. Replies
    345
    Views
    67,125

    Iam still wating too because i have so many...

    Iam still wating too because i have so many problems with 1105 ... forced restarts, voltages, usb ports etc. ... i reflashed 1005 and everything works fine ase before!
  24. Try to slightly increase your DRAM Voltage...

    Try to slightly increase your DRAM Voltage (something between +0,015v and +0,050v)! I would bet that the problem is solved after that. I saw a few users before having exact the same problem with the...
  25. You're not alone in this kind of problem - look...

    You're not alone in this kind of problem - look here:

    https://rog.asus.com/forum/showthread.php?105974-BIOS-ROG-Maximus-XI/page15#post769046

    I know that your Ram is different (3000CL14 vs...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2