Search:

Type: Posts; User: Alucard255

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. All motherboard LEDs light up normally for me.

    All motherboard LEDs light up normally for me.
  2. Motherboard not detected

    Motherboard: Maximus X Hero
    BIOS version: 0802
    Processor: 8700K
    OS: Windows 10 64bit - V1709
    Memory kit: Corsair Vengeance LPX 3200MHZ
    Graphics card: Gigabyte 980ti
    Mouse: Roccat Tyon...
  3. mb not found

    Fresh windows 10 installation on Maximus X hero and aura software cannot find the motherboard. I have tried troubleshooting as suggested in the first post but it didnt help.
  4. Replies
    28
    Views
    22,279

    Ok then it is as i suspected. Your cpu is...

    Ok then it is as i suspected. Your cpu is requesting a high default voltage (1,252V)
    The reason why "Additional Turbo mode voltage" does not work in adaptive is because you're trying to use a lower...
  5. Replies
    28
    Views
    22,279

    Which program are you using to read your VCore ?...

    Which program are you using to read your VCore ? If you can , read Vcore from cpuZ or VID in Hwinfo.
    I need to know what VID your cpu is requesting by default to be able to help you. Please go to...
  6. Replies
    28
    Views
    22,279

    1) In "Additional Turbo mode CPU Core Voltage"...

    1) In "Additional Turbo mode CPU Core Voltage" you need to enter the ACTUAL Vcore that you want to use and not a + or - value. If you want to use 1,17 Volts enter that amount. I know it's confusing ,...
  7. "Additional turbo mode CPU core voltage ' is confusing..

    I'm referring to the Adaptive cpu voltage mode sub-setting.

    As title says , when reading this i expect that whatever value i input there, is going to be ADDED to the base VID for the selected...
Results 1 to 7 of 7