Search:

Type: Posts; User: Menthol

Page 3 of 20 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.04 seconds; generated 39789 minute(s) ago.

  1. Replies
    7
    Views
    2,554

    lol Rob W. I haven't seen Nodens around the...

    lol Rob W.

    I haven't seen Nodens around the forums for a long time, he created RB and updated it for new hardware from time to time,
    who has a system from a couple generations back to see if...
  2. I have always left on what the default is in CP....

    I have always left on what the default is in CP. but you can always try both ways to see if you can tell a difference
  3. What a difference a chip males

    What a difference a chip males
  4. I have always left on defaults #1

    I have always left on defaults #1
  5. I didn't ask if you'd tried any of the memory...

    I didn't ask if you'd tried any of the memory presets in the bios, that can be a good place to start, I am using Raja's 4133 c17-18-18-1T preset but had to change timings to 18-18-18-2T to get 100%...
  6. Replies
    10
    Views
    727

    DooRules, lol, neither score makes it in the top...

    DooRules, lol, neither score makes it in the top 100 Hall of Fame
  7. Replies
    1
    Views
    207

    I believe that the LED's on RAM modules do not...

    I believe that the LED's on RAM modules do not turn off with bios or AURA settings
  8. 1.35 volts is fine, sounds high for 3600 mhz but...

    1.35 volts is fine, sounds high for 3600 mhz but probably because it's the 2X8 -16GB modules

    My 2x8 GB - 16GB 4500mhz kit @4266 18-18-18-38-2 is stable with VCCIO 1.328v, VCCSA 1.344v. That is...
  9. Is there XMP and XMPI or II option for XMP, if so...

    Is there XMP and XMPI or II option for XMP, if so try them both, leave VCCIO and VCCSA settings on auto and let the bios set needed voltages (tune later after your sure of stability if you want),...
  10. Replies
    10
    Views
    727

    3DMARK Port Royal Ray Tracing benchmark

    3DMark benchmark for those who have Nvidia RTX cards is now available if you have the Advanced version of 3Dmark

    My score with following hardware and no Windows tweaks
    CPU 9900K @ 5.2 AVX -2 AIO...
  11. Replies
    1
    Views
    306

    I have recently had the same issue with Sonic...

    I have recently had the same issue with Sonic Studio interface sometimes opens fine, sometimes it is just solid red, may have something to do with new drivers and latest windows updates
    ...
  12. golfleep, Thanks for the info buddy

    golfleep,
    Thanks for the info buddy
  13. So this has been that little issue, I also have...

    So this has been that little issue, I also have noticed some similar issues, including Microsoft Solitaire not opening fully

    There is a thread about Realtek drivers that has some information about...
  14. Replies
    4
    Views
    3,222

    mdzcpa, good advice, my personal experience using...

    mdzcpa, good advice, my personal experience using a 360 AIO, 1.35 volts is about max under load as temps will get very high
  15. Replies
    63
    Views
    7,339

    Philly, Thanks, wasn't interested in difference...

    Philly,
    Thanks, wasn't interested in difference in new board except how CPU reacted on X to XI, I have no new hardware and am thinking in swapping my CPU's 8700K, 9900K, on my boards, XI Gene and X...
  16. You need to monitor voltages and temps at idle...

    You need to monitor voltages and temps at idle and under load, use ASUS RealBench to stress test your system, voltages will vary during use from what is reported in the bios

    78083

    78084

    My...
  17. runningdodo, Thanks for the info I have been...

    runningdodo,
    Thanks for the info
    I have been thinking of swapping CPU's from my X Apex and XI Gene, only because of the extra pcie slots, I have a Sound Blaster AE 5 sound card that I really like...
  18. Try disconnecting all drives except OS drive, is...

    Try disconnecting all drives except OS drive, is your games on a separate drive? try mouse in different USB port, do you have an extra mouse to try?
  19. Replies
    3
    Views
    295

    You say no overclock, is bios set to defaults...

    You say no overclock, is bios set to defaults (F5) no XMP?
    Try one stick of memory at a time to check if you have a bad memory module
  20. I had a Hero that did the same thing, I flashed...

    I had a Hero that did the same thing, I flashed all the way back to original bios and worked my way to latest without any luck, if you can return to retailer or RMA would be the best thing to do as...
  21. Zammin, Thanks I forgot about that thread

    Zammin,
    Thanks I forgot about that thread
  22. Replies
    63
    Views
    7,339

    Philly, Any difference on the XI E board...

    Philly,
    Any difference on the XI E board compared to the X board you first used with the 9900K? Voltage or OC, etc.
  23. Who is running a 9900k on a Maximus X (10) Board

    Who is running a Gen. 9 CPU on a Maximus X Z370 motherboard

    Any issues? How is your overclocking results?
  24. Thank you for posting back your solution, this...

    Thank you for posting back your solution, this may help someone else

    Plus Rep for you
  25. Please list your memory kit make and model...

    Please list your memory kit make and model number, what cooling, air cooler or other

    In the bios set all cores to 48, leave voltages on auto, set XMP for your memory, F10 and restart

    78023
    ...
Results 51 to 75 of 499
Page 3 of 20 1 2 3 4 5 6