Search:

Type: Posts; User: Xovius

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: OC Key Issues

    by Xovius
    Replies
    15
    Views
    8,477

    I connected mine and it's currently showing a CPU...

    I connected mine and it's currently showing a CPU frequency of 3209.6MHz :S (showed 3.8GHz before restart) Thought my turbo clock was supposed to be 3.8... Well, that's not my problem though...

    I...
  2. Replies
    15
    Views
    64,606

    Did the CMOS clear too and when I started it up...

    Did the CMOS clear too and when I started it up it all worked as it normally does :P
  3. Replies
    15
    Views
    64,606

    Ok, decided that I had to take it apart...

    Ok, decided that I had to take it apart eventually anyway... didn't want to because I couldn't be bothered to disassemble my watercooling.
    Now that I removed the processor I saw a small speck of...
  4. Replies
    15
    Views
    64,606

    Nope, nothing :(

    Nope, nothing :(
  5. Replies
    15
    Views
    64,606

    Not sure... I have far too little of an idea of...

    Not sure... I have far too little of an idea of what I'm doing :S
    I've tried that bios flashback thingy.. http://rog.asus.com/forum/showthread.php?12749-RIVE-BIOS-FlashBack&country=&status=
    and...
  6. Sorry to ask like a complete noob but where is...

    Sorry to ask like a complete noob but where is the Q-Reset switch? (I'm using the Rampage IV extreme btw...)
  7. Replies
    15
    Views
    64,606

    Please help me!

    Please help me!
  8. Replies
    16
    Views
    31,622

    Does the 00 code mean anything specific? I'm...

    Does the 00 code mean anything specific? I'm getting it too and my problem seems a bit different (the bios flash thingy will not make it work for a few restarts, it seems unusable :S) .
    I just...
  9. Replies
    47
    Views
    142,509

    Sorry to have to ask like a complete beginner but...

    Sorry to have to ask like a complete beginner but where is the bios light? :S
  10. Replies
    15
    Views
    64,606

    Rampage IV Extreme debug code 00

    I have a Rampage IV Extreme motherboard and it's been running smoothly for a couple of months now but suddenly when I went to turn my computer on it wouldn't start and the debug light showed 00. ...
  11. Replies
    12
    Views
    25,816

    The fan is definitely loud at default settings (I...

    The fan is definitely loud at default settings (I haven't messed with mine at all yet). I have a Twin Frozr III GTX580 and the chipset fan is wayyyy louder than that...
    Not saying that the silent...
Results 1 to 11 of 11