Search:

Type: Posts; User: Fredy M

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. All working great for SS3-DTS MB Gen1 driver. ...

    All working great for SS3-DTS MB Gen1 driver.

    Thanks MoKiChU ;)
  2. It freakin` works, the EQ appears now in Realtek...

    It freakin` works, the EQ appears now in Realtek Audio Console for SPDIF with the 9264.1 Gen 1 driver.

    For those that want or need the EQ for SPDIF in Realtek Audio Console use the Gen 1 driver,...
  3. First of all, thanks MoKiChU for the hard work,...

    First of all, thanks MoKiChU for the hard work, much appreciated.

    Now, same issue on my end too (same mobo using drivers UAD - ASUS ROG SS3-DTS), no eq for SPDIF with drivers after 9250.1, after...
  4. my friend I think you should be the one to keep...

    my friend I think you should be the one to keep quiet...your attitude towards the guy that tried to help you was what really got on my nerves...he told you exactly what you have to do in order to...
  5. hi MoKiChU...just my personal opinion...don`t...

    hi MoKiChU...just my personal opinion...don`t bother...the dude thinks he knows everything

    and thanks for the hard work... keep`em coming ;)
  6. for the love of... RTFM... you don`t have a DTS...

    for the love of... RTFM... you don`t have a DTS mobo, in the specs list you provided DTS isn`t listed, only SS3 (Sonic Studio III) so your driver is "UAD - ASUS ROG SS3 MB" ...first follow step by...
  7. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    ...my guess is that there is something wrong with...

    ...my guess is that there is something wrong with the board on a hardware/bios level...you should reach out to Asus, ask them, and if they can`t help then the best course of action is to RMA the...
  8. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    you can start with the bios battery, replace it...

    you can start with the bios battery, replace it with a new one and see if does the same...and maybe try updating the bios
  9. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    ...updated to the latest bios 1004b and the 1600x...

    ...updated to the latest bios 1004b and the 1600x was stuck at base freq until I enabled c-states in amd cbs menu, default is auto...so, anyone else experience this?
  10. In bios enable (don`t let it on auto) c-states in...

    In bios enable (don`t let it on auto) c-states in amd cbs menu...this fixed the issue with my 1600x not boosting anymore after latest 1004b update on B350 Strix...maybe it will help you guys too
  11. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    don`t know if it was related or not but after...

    don`t know if it was related or not but after the 4801 update when I was watching some netflix (on the app from microsoft app store) everything froze with the exception of the mouse cursor until I...
  12. Thread: Deleted

    by Fredy M
    Replies
    790
    Views
    690,616

    if you "killed" the nahimic services they won`t...

    if you "killed" the nahimic services they won`t start...if you didn`t then try refreshing the apps, or reinstalling them
  13. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    I use the latest audio driver from this thread:...

    I use the latest audio driver from this thread: https://rog.asus.com/forum/showthread.php?105341-DRIVERS-Realtek-HD-Audio-(UAD) and it seems to work ok for me, you could give it a try and see if ...
  14. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    A-Volute is the Nahimic service, Sonic Studio and...

    A-Volute is the Nahimic service, Sonic Studio and all that sh*t... I don`t think that is the power cable, I have mine routed around the back as well (Corsair 230T), and the wireless router on top of...
  15. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    here`s a screencap of my system running cinebech...

    here`s a screencap of my system running cinebech r20, everything is on auto so in a sustained load the cpu vcore caps at around 1.35-1.37v but when it hits 4.1 Ghz the voltage spikes to 1.55v but...
  16. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    yea, I know, I almost flashed that one, had them...

    yea, I know, I almost flashed that one, had them both on the flash drive...but could they have been so careless, I mean people could **** up their stuff with that file...
  17. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    be careful guys, the second file is labled B350...

    be careful guys, the second file is labled B350 "I" not "F"...maybe it`s the same file but with a typo or maybe not...
  18. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    cheers mate, happy to help

    cheers mate, happy to help
  19. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    ...for lolz I tried to see if it`ll work and it...

    ...for lolz I tried to see if it`ll work and it did, though it was quite a pain because of all the power management settings enabled by default...
    I used this as guide...
  20. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    yes, I just set it to docp and manually set the...

    yes, I just set it to docp and manually set the freq to 3200 Mhz, hit F10 and that`s it, everything else is on auto
  21. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    you could try to set docp profile not docp...

    you could try to set docp profile not docp standard...my lpx 3000 is oc`d @3200 with docp profile but with docp standard it isn`t stable...
  22. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    if you want to get another 32 Gb kit you will...

    if you want to get another 32 Gb kit you will spend quite a bit on it right now unless you sell the ram you have already, as for is it worth it or not it depend on your needs, but as you probably ...
  23. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    there are so many things that can be causing this...

    there are so many things that can be causing this but for starters you can unplug then plug back in the audio jack or whatever you use for audio and see if that works, if not, well...start from...
  24. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    from here ...hope it helps 77155

    from here ...hope it helps

    77155
  25. Replies
    1,446
    Views
    686,177

    @Equinox187 yea, you had the problem on the...

    @Equinox187 yea, you had the problem on the previous driver and for me that one worked ok-ish, with the "minor" problem with utorrent but I had it on the latest version with the same symtoms...as...
Results 1 to 25 of 70
Page 1 of 3 1 2 3