Search:

Type: Posts; User: MenthuDk

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    674

    I don't have any problems with Speed Fan, only...

    I don't have any problems with Speed Fan, only problem I have is that i can't install Aura after my newly system install.
    And Speed Fan is the only way that I can get my fans to NOT go all out...
  2. Replies
    4
    Views
    1,496

    Hi thx for trying with a video guide, but it's...

    Hi thx for trying with a video guide, but it's still the same. It goes to 4 % and comes up with the same "error" I even tried too copy the mobo disk too an USB drive and tried installing Aura from...
  3. Replies
    4
    Views
    1,496

    Can't install Aura on Strix Z270E

    I just did a full system reinstall (thx windows 10 for crapping up my PC after an update :mad: ) with all the latest installers for the Strix Z270E mobo and with the 1203 bios flash. There where no...
  4. Replies
    5
    Views
    3,893

    That sounds weird, both the LAN and the WIFI...

    That sounds weird, both the LAN and the WIFI worked fine for me.
    I just downloaded all the drivers for the Z270E from the support page of the motherboard, and there was no problem with those
  5. Replies
    63
    Views
    81,864

    Sticky: Okay thx gonna try and take a look at it and see...

    Okay thx gonna try and take a look at it and see if I can get a better understanding of the whole bios

    Well first back when i got it and was using my first Mpower Titanium board, I got it to run...
  6. Replies
    63
    Views
    81,864

    Sticky: Well it runs with the same 4.6GHz OC than the cpu...

    Well it runs with the same 4.6GHz OC than the cpu did with the "broken" MSI boards, @ 1.29 V now instead of 1.30 V before.
    In temp there isn't really the big difference, using the Deepcooler AIO...
  7. Replies
    63
    Views
    81,864

    Sticky: Any plans on getting a OC/bios settings guide fro...

    Any plans on getting a OC/bios settings guide fro the Z270E Strix, and with an 6700K installed on it ?

    And before anyone starts on "why" a 6700k and not a 7700k, let me tell you why.
    I build my...
  8. Replies
    28
    Views
    18,085

    It's the same with mine, I also have the 4 Back...

    It's the same with mine, I also have the 4 Back IO and only 1 LED strip.
    Just got this motherboard, so its a clean fresh install of everything.
    So the Aura software is the latest from the download...
  9. Replies
    28
    Views
    18,085

    I have the same problem on my Z270E Strix. The...

    I have the same problem on my Z270E Strix.
    The aura software only shows 1 LED strip, even
    when i have 2 strips plugged in, with 1 to each LED header.*
  10. Replies
    3,420
    Views
    1,178,569

    Sticky: Hello out there

    Hi MenthuDk here.
    Been here for some time now, just never really have had used forums that much. But now i'm here.
    Alittle info.
    Did my skylake build in late Sep start Oct and on that build i...
Results 1 to 10 of 10