Search:

Type: Posts; User: nyxagamemnon

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.17 seconds.

  1. I have the same exact issue but it's limited to a...

    I have the same exact issue but it's limited to a single m.2 drive.
  2. 2x 2080TI Water cooled (Custom loop), They...

    2x 2080TI Water cooled (Custom loop), They usually stay in the 40-50C range (depending on ambient)
  3. Well I mean the NVME drive is sandwiched between...

    Well I mean the NVME drive is sandwiched between the Case and motherboard since it's in the back of the board. It runs 50-60C it's a WD SN720 2TB I didn't want to put a gen 4 drive behind it rest are...
  4. I barley managed to get a finger in there it's...

    I barley managed to get a finger in there it's between (two gpu's). given the fact there's a seperate finned heatsink under the cover plate what would pushing it down accomplish? Your thinking if...
  5. If I boot up and go into the bios within a few...

    If I boot up and go into the bios within a few seconds the pch temp is 60c and climbing. However if I point an ir gun at the chipset fan or five the temp is nowhere near 60c .

    The system is...
  6. The temp is from the sensor. no there isn't a fan...

    The temp is from the sensor. no there isn't a fan pointed over the chip set other than the fan from the motherboard. Case is an open air design.
  7. Zenith II Extreme Alpha Chipset Temp 80-90C All the time?

    Is this temp a worry? everything works fine but I have all m.2 slots occupied the Dimm.2 2 GPU's and all PCIE slots used. Fan is constantly running Ambients are up since it's summer hovers 25-30C...
  8. Am I going to be wasting my time with the Dominus? All the Code 00 Issues

    Well I'm doing a new build and I have this monster of a board sitting here and I'm in the process of getting all the parts together already have the 928 and while going through and doing some...
  9. I've already set high Level of LLC doesn't do...

    I've already set high Level of LLC doesn't do anything when it's on adaptive or offset = fail. IT's not the gpu the gpu isn't under any load when compiling. and I can clearly hear the sound from the...
  10. Rampage VI Extreme Omega Adaptive /Offset Voltage issue

    First let me say that the VRM stays cool even using a 18 core chip haha that's really great the fan doesn't even spin up while compiling. But there are some issues.


    Setup
    7980XE OC'ed to...
  11. I can adjust the curve from F7 EZ mode and it...

    I can adjust the curve from F7 EZ mode and it will work but the curve isn't the same in AI suite won't go below 11%. BTW guys the auto fan tuning is the stupidest thing ever I hate it. I just want...
  12. 1. Header is in place no issue 2. IN the bios I...

    1. Header is in place no issue
    2. IN the bios I can goto ez mode set to 0 fans will turn off works as normal.
    3. In AI Suite fans don't go below 11% Bios it goes to 0. I have the only version...
  13. 1. 504 2. I'll place them on auto and. Reply...

    1. 504
    2. I'll place them on auto and. Reply back.
    3.i can adjust the fan curve just fine but it won't t let me go below 11% . I can go 11-100. That is in aisuite.
  14. Rampage VI Omega VRM Fans NOt turning off Despite below 60C VRM Temps!

    Does anyone know how to get these little fans to turn off? VRM is 45C and they are still on and even in the bios when I set to 0 RPM it doesn't work along with the temp limits!!!!

    They are...
  15. Replies
    103
    Views
    44,127

    Initially I didn't have any issues but yesterday...

    Initially I didn't have any issues but yesterday when I Shutdown my rig (using Rampage VI Extreme) The ROG center logo and chip set light were on. So I turned off the power completely to get them to...
  16. Replies
    157
    Views
    23,459

    Awesome thanks !

    Awesome thanks !
  17. Replies
    157
    Views
    23,459

    Can you share the modded bios your using ?

    Can you share the modded bios your using ?
  18. Replies
    48
    Views
    11,999

    Can someone test 1301 vs 1004 to see what the...

    Can someone test 1301 vs 1004 to see what the loss in performance is?

    In crystal/assd?
  19. RIVBECold Boot Issue ram is set to 2400Mhz Works Post boot change to 2400

    Okay,

    So I have a kit of G skill 64GB DDR3 2400 Cas 10 and if I set xmp profile (or manual) @ 2400mhz on cold boot system won't post. If I set to 2133mhz it will post and boot. However if after I...
  20. Yeah doing so on the board, except when I will...

    Yeah doing so on the board, except when I will get a replacement who knows! since everyone lols is out of stock! sigh.
  21. Update: removed the CPU there are no bent pins,...

    Update: removed the CPU there are no bent pins, Conclusion motherboard is defective in memory slots!
  22. I guess the only thing to check is bent pins,...

    I guess the only thing to check is bent pins, System is water cooled using a EK Supremacy so it has a stop point as far as how tight it goes. When I installed the cpu there was no bent pins that I...
  23. Rampage IV Black Edition Memory Issues System Won't post with Module in D1 Slot!

    Alright, After assembling the whole system and booting it up I noticed that (I am using the 64GB G Skill 2400Mhz kit) That it would not show the correct memory amount. Okay I recheck the dims, I re...
  24. Yep it works on B bios Version is 2105 when I...

    Yep it works on B bios Version is 2105 when I switched it did the I -ROG update I'm assuming framework then booted I configured it speed step on boots up fine.


    I'll do more tests to see if I get...
  25. The B Bios is 1404, I'll switch and post if it...

    The B Bios is 1404, I'll switch and post if it continues or not.
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2