Search:

Type: Posts; User: Larenzu13

Search: Search took 0.00 seconds; generated 40957 minute(s) ago.

  1. Replies
    14
    Views
    7,844

    You were right, those cable were leaking DC to...

    You were right, those cable were leaking DC to the GPU...

    What a shame! I didn't buy them cheap neither! Feels bad ...

    Do you have any advice on "reputable" brand for this specific item? I was...
  2. Replies
    14
    Views
    7,844

    I bought the cable separately... I never had...

    I bought the cable separately... I never had this problem with my previous Motherboard . I just did a motherboard / CPU upgrade (z170 to z370). If the cable were the cause of the issue, I should...
  3. Replies
    14
    Views
    7,844

    Hi Raja@ASUS, As a heads up, I updated the...

    Hi Raja@ASUS,

    As a heads up, I updated the bios to 802 and the error 96 is still present.

    I don't want to sound impatient, but I would like to know from your end if this problem could be solved...
  4. Replies
    182
    Views
    43,675

    Sticky: Hi all, Really good initiative this thread! It...

    Hi all,

    Really good initiative this thread! It is giving us the opportunity to share some feedback directly with you guys!

    I noticed that the latest EVGA Precision XOC software give me the...
  5. Replies
    14
    Views
    7,844

    BINGO! I tried with on 1 HDMI cable and the...

    BINGO!

    I tried with on 1 HDMI cable and the issue is gone...

    How can I use my card with DP cables? What are the next steps?

    PS: the card was working perfectly in my previous build, with 2...
  6. Replies
    14
    Views
    7,844

    Hi Raja@ASUS, My 2 screens are using DP cable...

    Hi Raja@ASUS,

    My 2 screens are using DP cable (144hz / GSync)

    So here is what I have done:


    Cleared the cmos
    Deactivated MCE
    Set the AI overclocking to manual (otherwise there is no...
  7. Replies
    14
    Views
    7,844

    Hi Menthol, Thanks for answering quickly. ...

    Hi Menthol,

    Thanks for answering quickly.



    I just did the test. The MB goes into error 96 even after clearing CMOS.... Same symptoms: stuck at boot, no video. I have to unplug all my cable...
  8. Replies
    14
    Views
    7,844

    Hi Raja@ASUS & Chimppen, I have exactly the...

    Hi Raja@ASUS & Chimppen,

    I have exactly the same issue with my Maximus X Hero WiFi AC motherboard!

    Some extra findings:
    - I noticed the "Error 96" happens only after a cold boot
    - the only...
Results 1 to 8 of 8