Search:

Type: Posts; User: rjbarker

Page 4 of 12 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.05 seconds; generated 117883 minute(s) ago.

  1. Plug in your CPU Fan monitoring cable into one of...

    Plug in your CPU Fan monitoring cable into one of those onboard Fan Headers (as stated above)......I had the same thing with mine when I was using an H60...also ensure you have selected the correct...
  2. As said earlier...forget trying XMP and try...

    As said earlier...forget trying XMP and try setting up manually....if that doesnt work settle for 4000 Mhz.....
  3. Replies
    6
    Views
    729

    Liquid leaked onto the Board while it was powered...

    Liquid leaked onto the Board while it was powered up .....or was it possible still "wet" when you energized?

    Set it up out of the case and test....if you got liquid on your Board while it was...
  4. My thoughts exactly ;)

    My thoughts exactly ;)
  5. Replies
    7
    Views
    2,990

    Ive done this a few times with a few ASUS Gaming ...

    Ive done this a few times with a few ASUS Gaming Notebooks...best to buy complete new kit but Ive never had an issue adding 1 SODIMM........just ensure it matches up with speed and Timings.....
  6. Replies
    14
    Views
    1,224

    In my searching for a decent Bridge I thought I...

    In my searching for a decent Bridge I thought I came across just what your talking about.....its adjustable and slides.....but I guess we'll all be transitioning to NVLink over time....gets even more...
  7. Did you try setting up those sticks manually vs...

    Did you try setting up those sticks manually vs XMP ? Try that..with rated Timings and Auto for Sub Timings...ensure CR 2 ...try higher vDIMM manually (1.4v - 1.43v)...and as was pointed out IO / SA...
  8. Replies
    2
    Views
    1,261

    Good find!!!

    Good find!!!
  9. Just curious....I have been out of the OC game...

    Just curious....I have been out of the OC game since building my RIVE 3930K build a number of years ago...my present build runs and OC's just fine with a 32G Platinum Kit (2 x 16G).....there are a...
  10. Replies
    355
    Views
    26,898

    I was seriously looking at replacing the 1080Ti's...

    I was seriously looking at replacing the 1080Ti's with 2080Ti's...(need SLi my OCD)..but north of $4K for 2 GPU's and Blocks is ridiculous!!!! nv really put the screws to us this generation.....as...
  11. Replies
    8
    Views
    2,141

    Watercooled - MXI-E / 9900K / 1080Ti SLi

    Finally retired the RIVE and 3930K....it served me well since 2012 (?) ....with only upgrades to GPU's....the bug got the better of me...toned it down a tad this time and went Mainstream vs...
  12. The LED's lighting up only means the GPU's are...

    The LED's lighting up only means the GPU's are getting "some" power.....black screen means not enough and the culprit "can" be one of the 2 cables not seated properly....glad you got it sorted !!!
  13. Replies
    14
    Views
    1,224

    Its the OP I was trying to help...the 3 Slot he...

    Its the OP I was trying to help...the 3 Slot he posted IS the right one.(thought you said it was the wrong one...dont matter)......thats the only thing I found frustrating going to these
    z390...
  14. Replies
    14
    Views
    1,224

    Its a friggin mess as the manufacturers dont use...

    Its a friggin mess as the manufacturers dont use a standard naming process....my RIVE and all other HEDT Boards have 4 PCI-E slots each slot being 40mm apart..(and using Slot 1 and Slot 3 is...
  15. Yes I had the same thing last year after cleaning...

    Yes I had the same thing last year after cleaning my loop and re-assembling....no SLi and 1 GPU not being detected in either Windows or BIOS...took me awhile scratching my head....then realized one...
  16. Thats what I was going to say....borked DIMM...

    Thats what I was going to say....borked DIMM Slots....my first RIVE Board had a single non functioning DIMM Slot....RMA's the board...
  17. Check that your PCI-E cables are firmly seated in...

    Check that your PCI-E cables are firmly seated in your PSU !

    Sounds to me like your GPU isnt getting the appropriate power. Ive seen this before...turned out to be a loose :PCI-E cable on the end...
  18. That what I was going to mention to check...

    That what I was going to mention to check first...ALL power connections....including GPU PCI-E cables....always look for the obvious first ;)
  19. No idea...mine used to always do that whenever I...

    No idea...mine used to always do that whenever I changed Bclk or powered the system completely down (shut off psu)....was perfectly normal...
  20. Replies
    3
    Views
    9,049

    Its a thermal pad...remove the thermal pad...

    Its a thermal pad...remove the thermal pad cover...(its say to remove right on it)...that way your M.2 Drive makes contact with the thermal pad...
  21. Agree on all points !!! I'll post up a before...

    Agree on all points !!!

    I'll post up a before n after pic once I get the new MSI Bridge ....
  22. Would be nice to be able to shut off the power...

    Would be nice to be able to shut off the power and reset button lighting when shutting down the PC.....there bloody bright!!!
  23. My thoughts exactly....when working with my past...

    My thoughts exactly....when working with my past X58 and X79 builds everything was compatible....all 80mm spacing between PCI-E Slots....even the EK SLi Terminal Blocks were...
  24. I have removed many many VRM Heat Sinks , PCH...

    I have removed many many VRM Heat Sinks , PCH covers...and dismantled 680, 780Ti and 1080Ti GPU's to install EK Waterblocks.....heres the deal with all of them...many tiny tiny screws will have...
  25. I have removed many many VRM Heat Sinks , PCH...

    I have removed many many VRM Heat Sinks , PCH covers...and dismantled 680, 780Ti and 1080Ti GPU's to install EK Waterblocks.....heres the deal with all of them...many tiny tiny screws will have...
Results 76 to 100 of 292
Page 4 of 12 1 2 3 4 5 6 7