Search:

Type: Posts; User: Rob W.

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. I had a similar problem when my * R6E went in for...

    I had a similar problem when my * R6E went in for repair, they said I had sent the wrong board because it was not the right serial number ( even though it was clear on the board!
    I think it is to do...
  2. Replies
    3
    Views
    90

    Not to worry, think I’ll wait till new year and...

    Not to worry, think I’ll wait till new year and see what’s coming up that’ll give me plenty of time for research.
    As it stood I was looking at the maximus xi hero (WiFi) and the i9 9900ks,
    Want to...
  3. Mark Iím using i9 7980xe on the rampage vi...

    Mark Iím using i9 7980xe on the rampage vi extreme water cooled and have ocíd it to 5ghz
    I run normal 24/7 at 4.5ghz but board for me overclocks beautifully.
    Just my opinion 🙂*
  4. Replies
    3
    Views
    90

    ideas for new mobo/cpu

    looking at doing another rig but been out of the tech loop for a while now,
    just wondering what board and cpu combo to base it round.
    had the M8E with i7 6700
    got a R6E with i9 7980XE
    want next...
  5. Replies
    11
    Views
    890

    Here’s an update that raised a smile (or smile of...

    Here’s an update that raised a smile (or smile of despair)
    ASUs uk agreed to repair my board so I sent it off to them a while ago now, I emailed them this morning for update and it seems when they...
  6. Replies
    3
    Views
    276

    My nvidea rtx2080ti did the same but only when I...

    My nvidea rtx2080ti did the same but only when I was *Oc the memory, I found lowering the memory Oc cured it! I could then add more on the core without issue.
  7. Replies
    4
    Views
    233

    it seems to be playing nicely here!

    it seems to be playing nicely here!
  8. Replies
    28
    Views
    2,139

    If it’s helpfull, here are my bios settings, I...

    If it’s helpfull, here are my bios settings, I did notice while testing that the ram seemed to be more stable when I Oc the cache. .?

    82578*
    82579*
    82580*
    82581*
    82582*
    82583*
    82584*
    *
  9. Replies
    28
    Views
    2,139

    Gskill F4 3600 C16Q2 64GTZR DDR4 . its the...

    Gskill F4 3600 C16Q2 64GTZR DDR4 .
    its the first bios I have found them to run at 3600 happily, having been playing with the bios it seems very sensitive to memory settings.
  10. Replies
    28
    Views
    2,139

    Just installed bios 2002 and so far no problems,...

    Just installed bios 2002 and so far no problems, ran realbench, score 287.
    CPU at 46
    Memory at 64gb 1.35v 3600mhz 15,15,15,36 ( 8 x 8gb)
    First time a bios has worked out of the box for me.*...
  11. Replies
    17
    Views
    895

    Thanks @Silent Scone *I will have a look through...

    Thanks @Silent Scone *I will have a look through and check guides on timings.
  12. Replies
    17
    Views
    895

    wow! something wrong here, seems very low?...

    wow! something wrong here, seems very low?
    8206782067
  13. Replies
    11
    Views
    890

    Update, Managed to pick up a s/h R6E at a good...

    Update,
    Managed to pick up a s/h R6E at a good price so that’s in and running, it was starting to look like I’d never get board back and desperate to get some video editing done.
    Uk tech store...
  14. Replies
    11
    Views
    890

    Well I got the board back ! In a box wrapped in...

    Well I got the board back ! In a box wrapped in thin bubble wrap, no original box,fittings,cables or accessories that I sent it off with,!
    I contacted ASUs UK , they won’t cover it under rma unless...
  15. Replies
    11
    Views
    890

    Hi guys, just an update on my board. As you know...

    Hi guys, just an update on my board.
    As you know I returned board in March, probably 15-20 emails later board is now in customs on its way back to me from Canada.
    WHAT A SAGA!
    Uktechstore accepted...
  16. hi DeeEM *I believe about six months into...

    hi DeeEM
    *I believe about six months into warranty, ASUs did state if I had problems with the supplier to get back to them but this was not needed,
    Amazonís three month return is for direct...
  17. I had to rma my board in March , ASUs sent me...

    I had to rma my board in March , ASUs sent me exactly the same response, so I contacted uktechstore where purchased and sent them the ASUs reply email.
    They accepted the return to themselves quite...
  18. Replies
    11
    Views
    890

    I’m wishing I hadn’t given my M8e to my son now....

    I’m wishing I hadn’t given my M8e to my son now.
    It’s just not the same using an iPad :o*
  19. Replies
    11
    Views
    890

    Thanks Arne, will do.:)

    Thanks Arne, will do.:)
  20. Replies
    11
    Views
    890

    Board has different Sn to box.

    Six or eight months ago I had to return my R6E, unfortunately I am in the process of returning the replacement .
    I have been asked for the Sn and when checking it appears the board has a different...
  21. Thread: GPU Tweak 2

    by Rob W.
    Replies
    1
    Views
    307

    Hi Dalibor, from my experience gpu tweak 2 has...

    Hi Dalibor, from my experience gpu tweak 2 has problems when using multiple monitoring software, I tend to use Msi afterburner for setting up gpu and OSD*
    It works fine.
    It could be the other...
  22. Hi Counteragent,* On the R6e you have to release...

    Hi Counteragent,*
    On the R6e you have to release the pcie lock ( allowing the card to come forward slightly) then you can slide the over out,
    I believe the Omega is the same situation but I’m sure...
  23. Replies
    1
    Views
    253

    IHS after 12 months with LM

    Just recently stripped rig and thought Iíd share this!
    Nothing sugested by it but I have now swapped to mx4 Tim.( for the time being?)
    79638
    79639
    There does seem to be some pitting going on, ihs...
  24. Replies
    7
    Views
    417

    Live0rDie, yes that was the first thing I tried...

    Live0rDie, yes that was the first thing I tried after scouring the internet sites for any clues, tried both bios 1 and 2 1503 on 1 and 1704 on 2 so I don’t believe it was that, I then plumped for the...
  25. Replies
    7
    Views
    417

    By the way splashes were on the psu. *Well that...

    By the way splashes were on the psu.
    *Well that was mentally exhausting but fault found.
    Stripped everything down pins=ok, delid = ok powered up and= cpu code 00 no boot .
    Re seated cpu again and...
Results 1 to 25 of 490
Page 1 of 20 1 2 3 4