Search:

Type: Posts; User: aceado

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    53
    Views
    17,379

    no this has nothing to do with it also this is...

    no this has nothing to do with it also this is due to it running at 8x is because there's another pci-e card connected to the pci-e 16_2 slot. the issue that i'm having is down to agesa 1.0.0.4 from...
  2. Replies
    53
    Views
    17,379

    just sucks how i'm having these issue's :eek:...

    just sucks how i'm having these issue's :eek: i'll just wait to see what asus suggests next but from what i wonder is there's gonna be fix or not for it :D
  3. Replies
    53
    Views
    17,379

    i'm aware of what the qcodes are (checked the...

    i'm aware of what the qcodes are (checked the manual and online) also it was stated on page 2 (post #15) about these qcode errors that i was getting, remember this issue starts at the bios level even...
  4. Replies
    53
    Views
    17,379

    so i installed 1105 again and watched a few...

    so i installed 1105 again and watched a few things firstly i like to disable fast boot and disable full screen logo thingy so i can see the post (where it lists the drives etc...)
    when booting up it...
  5. Replies
    53
    Views
    17,379

    nothing was changed from updating from 1001 to...

    nothing was changed from updating from 1001 to 1105 at least hardware wise and i don't see the point in taking out any of my pci-e cards which is quite a pain to do. keep in mind this problem was...
  6. Replies
    53
    Views
    17,379

    nah tv and capture cards. i'll await and see what...

    nah tv and capture cards. i'll await and see what asus support will say but with how things is i'll most likely wait until the next big undate and hope its fixed by then
  7. Replies
    53
    Views
    17,379

    i've got three pci-e cards connected and one of...

    i've got three pci-e cards connected and one of which is in the second pci-e x16 slot which is why you'll be seeing that

    do you know which smu version your using ?

    here's mine from 1001
    83044
  8. Replies
    53
    Views
    17,379

    thanks :) here you go not sure what you'll find...

    thanks :) here you go not sure what you'll find (running a custom ccx overclock so you know)

    83041
  9. Replies
    53
    Views
    17,379

    i'm using amd ryzen 3900x on rog crosshero viii...

    i'm using amd ryzen 3900x on rog crosshero viii x570


    i've updated my pc specs so you can fully so it now
  10. Replies
    53
    Views
    17,379

    did like what you've suggested and all asus...

    did like what you've suggested and all asus ticket support told me to do was to remove the bios battery and put it back in 10 mins later which didn't even help at all. i've downgraded back to 1001...
  11. Replies
    53
    Views
    17,379

    yes all the latest drivers are install and both...

    yes all the latest drivers are install and both 1103 and 1105 give the same issue from what i remember. keep in mind i'm also having to deal with a 5-10mins POST each time i restart since updating to...
  12. Replies
    53
    Views
    17,379

    here's a screenshot of my pc hanging whiles using...

    here's a screenshot of my pc hanging whiles using 1105 and just loading up hwmonitor the same sort of thing also applies to ryzen master. this wasn't the case with 1001, it seems this issues also...
  13. Replies
    53
    Views
    17,379

    anyone having issues with very long POST times...

    anyone having issues with very long POST times taking 5-10mins ?
  14. Replies
    53
    Views
    17,379

    i might be wrong with the sata part but the first...

    i might be wrong with the sata part but the first screen shot is very clear that it doesn't see it yet it does when it comes to the boot part :confused:
    also check out the reddit link and you'll see...
  15. Replies
    53
    Views
    17,379

    the wifi version now has 1105 yet the non wifi...

    the wifi version now has 1105 yet the non wifi version doesn't which sucks
    https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Crosshair-VIII-Hero/HelpDesk_BIOS/

    also i did get the update from this link:...
  16. Replies
    53
    Views
    17,379

    there's no download link for CH8 for v1005 as its...

    there's no download link for CH8 for v1005 as its only showing v1001 still :mad:
  17. not to high jack this thread but i had issues...

    not to high jack this thread but i had issues myself with my 3 tv cards whiles using only 0503 yet with both 0214 and 0401 it worked fine in pciex8_2 also you might wanna check here for more details...
  18. so at the weekend i updated back to 0508 and try...

    so at the weekend i updated back to 0508 and try and work out what the hell was going on. it seems indeed i was correct there is a bug in the bios as one of my tv cards (tbs 6281 more details here...
  19. thank you for the kind and helpful reply and i'll...

    thank you for the kind and helpful reply and i'll do this after a few more tests just to make sure. maybe its a random issue where i needed to clear the cmos (which i didn't do) and Praz not sure...
  20. oh ok and how would i go about this as such ?

    oh ok and how would i go about this as such ?
  21. Z170 Hero VIII possible major bios bug in 0508

    i'm unsure how to explain this but there seems to be a bug i would guess you call it with the lastest bios (0508) where if the user is using a non gfx card in pciex8_2 it won't work (doesn't detect...
Results 1 to 21 of 21