Search:

Type: Posts; User: bear2cub

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    639

    Build won't post;/show video

    Hello,

    Decided to build a computer for a friend and upon completion of build I plug everything in and start it up. DRAM LED turns on, computer stays on for 5 seconds and then shuts off. Here's...
  2. Replies
    21
    Views
    9,626

    Thank you

    lol after that detailed description i was able to get everything to work wonderfully ^_^ I wish I could pay you guys for spending time on this, I've probably spent 1 1/2 months trying to get this to...
  3. Replies
    21
    Views
    9,626

    Well, I can't make a video with a broken camera. ...

    Well, I can't make a video with a broken camera. I'm thinking there's something wrong with the hardware on the mobo. Because all of my components work on my old motherboard.
  4. Replies
    21
    Views
    9,626

    So I would need a bootable USB drive? I have...

    So I would need a bootable USB drive? I have BIOS 3203 downloaded onto my usb drive. Having the wrong BIOS wouldn't stop me from getting video would it? I haven't gotten any picture to show up on...
  5. Replies
    21
    Views
    9,626

    How do I flash it to a support bios? :/ Sorry for...

    How do I flash it to a support bios? :/ Sorry for being so naive, but i haven't been working with this stuff very long and the manual confuses me. IIt doesn't help that I still have nothing showing...
  6. Replies
    21
    Views
    9,626

    There's a barcode right above the Sata ports, the...

    There's a barcode right above the Sata ports, the last 4 numbers on it are 0706. If it helps the LED that denotes an error with RAM is red. I tried to boot several times. Each time I reset the...
  7. Replies
    21
    Views
    9,626

    I'm using a DVI cable for my monitor. Power and...

    I'm using a DVI cable for my monitor. Power and connections are fine. There isn't on board graphics. At least none that I can find. Pertaining to the case I got that figured out. I don't think I...
  8. Replies
    21
    Views
    9,626

    I'm using the stock cooler, and it's seated...

    I'm using the stock cooler, and it's seated properly. I did what you said HiVizMan and it still beeps 4 times and gives me "55." I don't think you read all of the first post. I can't see anything...
  9. Replies
    21
    Views
    9,626

    The memory sticks were installed in the...

    The memory sticks were installed in the recommended slots A2 and B2. They're seated properly. Also the connectors are connected and the case switch works after I turn it on from the button on the...
  10. Replies
    21
    Views
    9,626

    Need Help ASAP

    The problem is that when I try to boot my computer(newly built) it doesn't send anything to the monitor. It turns on and beeps 4 times and my debug LED screen reads "55" Please help! =( Also, I...
Results 1 to 10 of 10