Search:

Type: Posts; User: nailmaker

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. first .. glad it worked for you.. im sure your...

    first .. glad it worked for you.. im sure your happy.. lol.. and the second part is a question and a statement. do you have anything else on that bandwidth lane? its still usb whether it be...
  2. Replies
    12
    Views
    1,176

    yes it is available with a 10th gen processor.....

    yes it is available with a 10th gen processor.. but... you will drop your x16 pcie slot to x8 if you put a drive in m.2_2...
  3. Replies
    12
    Views
    1,176

    11th gen will add m.2_1 slot but if you put...

    11th gen will add m.2_1 slot but if you put anything in m.2_2 then the pcie x16 slot drops to x8.. just saying.. im having same problem.. too many peripih"s and not enough hookups that will all work...
  4. i too have the same problem.. had a switched usb...

    i too have the same problem.. had a switched usb powered hub for 6 external drives and took forever to boot up.. got rid of the hubs and plugged the drives into the i/o ports on the back and it sped...
  5. Replies
    9
    Views
    7,211

    yeah move the drive out of the m.2_2 spot as this...

    yeah move the drive out of the m.2_2 spot as this is putting your graphics card at x8.. and if you have four slots and move it to m.2_4 then you lose sata ports.. dont know if that board has 4.. my...
  6. ok.. i see your confusion about the whole thing.....

    ok.. i see your confusion about the whole thing.. unless your running the hyper x 16 m.2 cards and not just a regular nvme drive then it doesnt apply as those dont run at a full x16 in their m.2...
  7. yeah i looked really close and i think you will...

    yeah i looked really close and i think you will have no problems running a x4 nvme pcie card in the third slot.. it doesnt share lanes with the x16.. my xii hero z490 board i could put anything in...
  8. after looking at your manual the 3rd slot is...

    after looking at your manual the 3rd slot is indeed an x4 slot.. you can put your card in there but will only run at x4... you can look at the slot without anything in it and notice that it doesnt...
  9. maximus xiii hero z590 board and sata problems among other things

    ok.. according to the manual when i added a pcie usb card to the third x4 slot it didnt disable anything but it did.. i lost 4 sata ports when putting an x1 usb card in that slot.. my problem with...
  10. i would say you can use the 3rd slot and not the...

    i would say you can use the 3rd slot and not the second and not lose your x16 at the top. but it might disable some sata ports.. how many nvme slots does this board have? my hero xii z590 has 4 m.2...
  11. Replies
    14
    Views
    15,063

    i too have just noticed this as i just got my...

    i too have just noticed this as i just got my maximus xiii hero with i9 11900k cpu.. i have 4 m.2 slots on mb.. since im running a 11th gen cpu im able to use the m.2_1 slot.. and like was said if...
  12. Replies
    7
    Views
    6,081

    little bit of an update.. got home from work...

    little bit of an update.. got home from work today and it started in again and this time couldn't get internet back on it even after reset.. sending it back and getting another ac5300. got it hooked...
  13. Replies
    7
    Views
    6,081

    problem solved but not sure why. lol.. here is...

    problem solved but not sure why. lol.. here is what I did.. I initially thought that the firmware was buggy so I backdated the firmware to the 6436 version.. it did the same thing after uploading my...
  14. Replies
    7
    Views
    6,081

    Yes I am using gameboost but not the wtfast. If I...

    Yes I am using gameboost but not the wtfast. If I remember correctly isn't gameboost just adaptive qos? And I made sure that I wasn't using any VPN or VPN fusion as I had read that was giving people...
  15. Replies
    7
    Views
    6,081

    gt-ax11000 internet issues with reboots

    hi there all.. new to the forum and would appreciate any advice given to my problem.. I have owned a 5300 for some time now and had it hooked up as my main router off of my cable modem. never had any...
Results 1 to 15 of 15