Search:

Type: Posts; User: billmavra

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    130
    Views
    76,864

    nope.... i was wrong again...

    nope.... i was wrong again...
  2. Replies
    130
    Views
    76,864

    i think i finally found it guys.. in the new bios...

    i think i finally found it guys.. in the new bios Primary Display set to "PCIE" AND CPU Multi-Monitor "Enabled" (maybe it is multi-display.. they are on the same page anyway)... It starts full speed...
  3. Replies
    5
    Views
    4,591

    i know it is a sin to ask about hackintosh on a...

    i know it is a sin to ask about hackintosh on a gamers forum but anyone??
  4. Replies
    5
    Views
    4,591

    I am asking if anyone has installed Macintosh...

    I am asking if anyone has installed Macintosh succesfully on their G20 .. Hackintosh is the correct term i think ...
  5. Replies
    5
    Views
    4,591

    noone guys??

    noone guys??
  6. Replies
    5
    Views
    4,591

    Asus G20AJ-US009S Hackintosh attempt

    Has anyone installed Yosemite succesfully and if yes what procedure did you follow?? (Bootloader,bootflags etc...)
  7. Replies
    5
    Views
    2,461

    can you send them to me too??

    can you send them to me too??
  8. Replies
    130
    Views
    76,864

    guys there is also a new vga driver on the asus...

    guys there is also a new vga driver on the asus site... don't no if it does anything but it's an option... i guess we will see next winter if it works :)
  9. Replies
    130
    Views
    76,864

    Guys mine did it only twice... But i found out...

    Guys mine did it only twice... But i found out something else that may help (not sure yet though)...It did it when i pressed the power button and held it pressed for a little while... Trying pressing...
  10. Replies
    130
    Views
    76,864

    I think HDMI will be my choice after all....(if...

    I think HDMI will be my choice after all....(if something bad happens i will let you know)... Glad i could help.... :)
  11. Replies
    130
    Views
    76,864

    i didn't install it at all... With DVI everything...

    i didn't install it at all... With DVI everything works perfectly....(one week now) ... the last 2 days i changed DVI to HDMI and chose the PCIe card in BIOS and it works so far... (with the DVI it...
  12. Replies
    130
    Views
    76,864

    guys i also found in BIOS Advanced->System Agent...

    guys i also found in BIOS Advanced->System Agent Configuration->Graphics Configuration->Primary display that you can choose between integrated and pcie....maybe this solves it... Haven't tried it...
  13. Replies
    130
    Views
    76,864

    no but i never had the slow media problem.......

    no but i never had the slow media problem.... although the first thing i did when i bought it was change the antivirus to eset because i already had a license but i do not think that is related... ...
  14. Replies
    130
    Views
    76,864

    Guys I reinstalled windows (format) and installed...

    Guys I reinstalled windows (format) and installed all the drivers from the asus website exept for the vga one. Also installed the GTX 760 from the nvidia website and it did it again BUT, then i...
  15. Replies
    130
    Views
    76,864

    Eventually it did it again....

    Eventually it did it again....
  16. Replies
    130
    Views
    76,864

    Guys i tried zhangyifu's solution and it worked...

    Guys i tried zhangyifu's solution and it worked perfectly for me.... (upgrading my bios didn't help at all....)
Results 1 to 16 of 17