Search:

Type: Posts; User: Crayraven

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    4,535

    I don't get any cold boot issues when the memory...

    I don't get any cold boot issues when the memory is at 2100.
  2. Replies
    7
    Views
    4,535

    2400mhz

    2400mhz
  3. Replies
    7
    Views
    4,535

    It didn't fix my cold boot problems. I still...

    It didn't fix my cold boot problems. I still randomly get a qcode 55 after turn my pc on after its been sitting over night.
  4. Replies
    44
    Views
    11,751

    Fast boot is already disabled for me. I get...

    Fast boot is already disabled for me.

    I get Q-Code 55. It takes multiple soft rests (or completely shutting my pc off) to get it to post. I've ran memtest for hours and there are no errors. My...
  5. Replies
    2,663
    Views
    1,614,813

    1001 causes my pc not to post if I use the xmp...

    1001 causes my pc not to post if I use the xmp settings. But 0038 works fine. I guess my memory doesn't like 1T.
  6. Replies
    0
    Views
    3,093

    Sonic Studio III add apps manually

    Is there a way to add applications manually? I noticed that Sonic Studio does not detect some of the games I launch. Its a bit annoying!

    Thanks
  7. Overclock has become unstable, need advice.

    Greetings everyone,

    I've been running my amd 8350@ 4.6ghz on my crosshair v formula z for the past couple years. Everything has been fine until recently. When every I'm using Corel Painter,...
  8. Replies
    11
    Views
    9,514

    I don't know. Only realtek or asus would know for...

    I don't know. Only realtek or asus would know for sure. I just so happen to find out when I was looking through each of realtek's recent audio drivers. I seen how the alc898 is never listed in the...
  9. Replies
    11
    Views
    9,514

    Even the audio drivers for windows 10 on the asus...

    Even the audio drivers for windows 10 on the asus site doesn't have ALC898 support.
  10. Replies
    24
    Views
    32,513

    My cvfz works fine with windows 10. It sounds...

    My cvfz works fine with windows 10. It sounds like your install has a serious problem.
  11. Replies
    4
    Views
    16,245

    Thank you for the links MM.

    Thank you for the links MM.
  12. Replies
    4
    Views
    16,245

    Hey Meanmachine, Thanks for responding. I have...

    Hey Meanmachine,

    Thanks for responding. I have a question. How do you set up the virtual surround? And is it positional?

    I've tried to set it up a few times but I don't think I'm doing...
  13. Replies
    4
    Views
    16,245

    DTS Ultra PC II

    Does it have virtual surround sound? If so how do you enable it? Furthermore does the Crosshair formula V have virtual surround via headphones??

    Thanks
  14. Replies
    4
    Views
    3,620

    Thanks for the replies you guys, I appreciate it....

    Thanks for the replies you guys, I appreciate it.

    AMD, to answer your question hwmonitor shows two different temps for me. Cpu temperature and package temperature, I'm guessing one of them is the...
  15. Replies
    4
    Views
    3,620

    Rgconnect vs hwmonitor cpu temp

    Greetings,

    I'm currently using the crosshair v formula z. I noticed something strange, the temperatures shown through rog connect are vastly different than those displayed on hwmonitor. Rog...
  16. So should HPC be enabled if you OC?

    So should HPC be enabled if you OC?
  17. Replies
    5
    Views
    3,143

    Does that program have cmss? I miss that feature...

    Does that program have cmss? I miss that feature from my xfi. Would you recommend purchasing the program?
  18. Replies
    5
    Views
    3,143

    CVF-Z Supreme Audio III software

    Aside from the realtek audio drivers, there is no other audio software available for the CVF-Z? I tried the THX Trustudio Pro and it didn't work unfortunately.
  19. Replies
    2
    Views
    2,830

    HT 2200 or 2600?

    Hey everyone,

    I noticed when I set my cmx8gx3m2a1600c9 ram to 1600 HT is automatically changed to 2200 (down from 2600). Should I keep HT set to 2200 when I enable 1600 or should I manually select...
  20. Replies
    14
    Views
    6,224

    Seems like it was a bad motherboard. I went back...

    Seems like it was a bad motherboard. I went back to Microcenter and exchanged it for a new one. And everything is great. This is the first time I ever had a motherboard with defective PCIE slots.
    ...
  21. Replies
    14
    Views
    6,224

    Nvm. I just ran my Geforce 470 for a bit and it...

    Nvm. I just ran my Geforce 470 for a bit and it started to do similar things as the 280x. Random episodes of the vga cutting out, a screen full of artiacts upon boot, and I even got the long beep and...
  22. Replies
    14
    Views
    6,224

    I think my 280x is the culprit. I switched to my...

    I think my 280x is the culprit. I switched to my old geforce 470 and it doesn't have any of the issues listed. What could of happened to my 280x? The only thing I did was swap it out into a new...
  23. Replies
    14
    Views
    6,224

    Yes I have all the connectors populated. I was...

    Yes I have all the connectors populated. I was using 1901 but I just started to use 1602 to see if it helps. So far the last two times I checked, pcie x16 2.0 was working. But when I reboot I...
  24. Replies
    14
    Views
    6,224

    I had it plugged in anyway. When the vga problem...

    I had it plugged in anyway. When the vga problem does happen, the red vga light on the board is solid. Window continues to boot as normal with no video...my monitor is black. I know its in windows...
  25. Replies
    14
    Views
    6,224

    The error code is AA. At first I thought it was...

    The error code is AA. At first I thought it was bad, until I figured out that the system is booting just without video. I didn't notice the vga leds. I will take a look at them today.

    Does the ez...
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2