Search:

Type: Posts; User: unkn0wn

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    25,433

    Okay, so I've finally figured out exactly what...

    Okay, so I've finally figured out exactly what was going on here. I had an extra brass riser screwed into the case that didn't line up with a mount point on my motherboard. It was pressing up...
  2. Replies
    21
    Views
    25,433

    Raja, you win the internet. You were 100% right,...

    Raja, you win the internet. You were 100% right, the mounting screws were causing a short which caused my machine to not boot. Thank you so much for your help. I'm up and running again, crisis...
  3. Replies
    21
    Views
    25,433

    Hmm, interesting point about shorting out against...

    Hmm, interesting point about shorting out against the mount points. I did screw down additional mount points between when it was working and when I started getting the dreaded "00". When I get home...
  4. Replies
    21
    Views
    25,433

    Second dead Maximus V Gene - Q-Code 00

    I'm looking for some advice on how to end this nightmare of failed motherboards. Here's the story so far:

    I received my first Maximus V Gene motherboard along with the rest of the components for...
  5. Replies
    8
    Views
    4,554

    I have unplugged everything from the motherboard...

    I have unplugged everything from the motherboard except for the 24 pin and 8 pin power connectors. I've removed the RAM and CPU so there is literally nothing connected to the motherboard (except...
  6. Replies
    8
    Views
    4,554

    Thanks for the suggestions but I'm still having...

    Thanks for the suggestions but I'm still having the issue.

    I can't seem to get video out of the onboard HDMI port. This may be because the only display I have with HDMI is my TV and I don't know...
  7. Replies
    8
    Views
    4,554

    Maximus V Gene "iRog is updating" boot loop

    I just installed a Maximus V Gene mobo with a 3770K processor and a NVidia GTX680 video card. It seems to take a very long time (around 2 minutes) for my monitor to display the BIOS splash screen. ...
Results 1 to 7 of 7