Search:

Type: Posts; User: gamersnom

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    612

    that is a dead pixel. i'm sure.. mine have it too

    that is a dead pixel. i'm sure.. mine have it too
  2. Replies
    4
    Views
    621

    this happens with mine too... just rma'd my...

    this happens with mine too... just rma'd my monitor PG279Q, the first one i have is 2017 batch. which i have to rma it because of dead pixel and bad ips glow, then i came straight to asus's...
  3. Replies
    13
    Views
    509

    Thanks for replying, it don't think I'll go...

    Thanks for replying, it don't think I'll go beyond that speed.. if u think this is safe then I'm happy enough with what i achieved..
    Btw, for curiosity's sake , i set 1.12v on SA and 1.075v IO , Do...
  4. Replies
    13
    Views
    509

    Although it don't have double post issues while...

    Although it don't have double post issues while cold and normal boot (kinda weird, default xmp did double post at cold start) it's annoying to have such longer time to load up.... Thinking about...
  5. Replies
    13
    Views
    509

    i have a gskill kit f4-3200c16d cl16 16 gigs, ran...

    i have a gskill kit f4-3200c16d cl16 16 gigs, ran xmp i/2 with no issues at all to get into windows.. then i tried to oc the frequency to 3466 with same cl,,, restarted the system and took long...
  6. Replies
    8
    Views
    342

    yeah,, i'm just gaming anyway.... just want to...

    yeah,, i'm just gaming anyway.... just want to confirm that my setup is fine for daily usage...
    btw, is it fine if temps stays at 62c-72c during gaming for hours??? mostly 70c..
  7. Replies
    8
    Views
    342

    I don't have access to that PK-1 paste in my...

    I don't have access to that PK-1 paste in my country, i'm gonna try to use CP-7 which did a great job with my 9600k @4.9 GHz with H7 air cooler. and see if it makes any difference...
  8. Replies
    8
    Views
    342

    also maybe the cooler (kryonaut applied) isn't...

    also maybe the cooler (kryonaut applied) isn't good enough to handle that cpu i think ,, at least in place where i live with such ambient...

    thanks for responding Arne,.
  9. Replies
    8
    Views
    342

    Maximus XI Apex i9-9900k Idle temp?

    Hello everyone..

    I'm running 9900k on maximus XI apex with 100i rgb platinum cooler... no tweaking, just XMP I Enable for RAM config,
    Want to ask about this idle temp? is it fine??? ambient is...
  10. Replies
    503
    Views
    182,834

    Yep... done it already... thanks for...

    Yep... done it already...

    thanks for replying.. :D

    kinda regret switching to this MB ,,, should've stick with HERO XI instead as i'm not an overclocking enthusiast...
  11. Replies
    503
    Views
    182,834

    i've already done any kind of installation...

    i've already done any kind of installation methods ... still not working, and then when i checked on asus website All of maximus xi models have supremeFX with SS3 integration except for APEX model ,...
  12. Replies
    503
    Views
    182,834

    hello... My pc was built with Maximus XI Apex...

    hello...
    My pc was built with Maximus XI Apex mobo.... it seems that the codec used in this mobo doesn't have nahimic / sonic studio / sonic radar features.. on the asus driver support website it...
  13. Replies
    9
    Views
    298

    Allright Arne, thanks for convincing... :)

    Allright Arne, thanks for convincing... :)
  14. Replies
    9
    Views
    298

    Thanks in advance,, HWinfo64 doesn't have it...

    Thanks in advance,,

    HWinfo64 doesn't have it anymore, HwMonitor does.. but it still bothers me because it shows on other monitoring software like corsair's iCue and NZXT's CAM software that i'm...
  15. Replies
    9
    Views
    298

    thanks for your response Arne.. :)

    thanks for your response Arne.. :)
  16. maybe you should try with another DP connector..

    maybe you should try with another DP connector..
  17. Replies
    9
    Views
    298

    at first, it also showed up on hwinfo64 as...

    at first, it also showed up on hwinfo64 as "temp2",, but when i updated hwinfo64 to the latest version it disappear..
  18. Replies
    9
    Views
    298

    Maximus XI APEX Temperature issue?

    Hello,
    I just finished my Maximus XI Apex build with 9900k, 3200MHz 16 GB Ram, Nvme ssd installed on DIMM.2 slot and GTX 1080Ti.
    When i went to hwinfo/hwmonitor i found one of the temperature...
  19. Replies
    3,381
    Views
    1,169,130

    Sticky: Hello

    Hi, gamersnom here.... I'm from Indonesia and gaming is what brought me here.. :)
  20. Replies
    33
    Views
    3,277

    I have the same problem, triple boot cycle after...

    I have the same problem, triple boot cycle after upgrading bios to the latest version.. mine is call of duty edition btw, come with an usb stick instead of cd, and there's no factory bios file to...
Results 1 to 20 of 21