Search:

Type: Posts; User: T1MEHUNT

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Just a quick Heads Up, the Guy that had confirmed...

    Just a quick Heads Up, the Guy that had confirmed to me that he had one of the Screws, has now also found the other one.
    Thanks to anyone looking around anyway!
  2. Well, I just looked at some Pics of the REIII and...

    Well, I just looked at some Pics of the REIII and it doesn't seem to have any VRM Backplates like on the REIV, but you if would see any on it like the one withought the spring i posted in the thread...
  3. Not if i send it in with all the Screws. ...

    Not if i send it in with all the Screws.



    Well you know what I think the same, but hey I've gotta try!
    I'm sure that (and read about) some guys still have dead boards lying around that they...
  4. Looking for Spare (Short VRM Backplate) Screw for a REIV

    I need to RMA my REIV but after installing a Waterblock I have lost one of the original Screws of the Short VRM Backplate.

    Can anyone Help me out here? PM's are welcome!

    Cheers,
    T1MEHUNT
  5. Hey, I've looked everywhere several times.. I...

    Hey, I've looked everywhere several times..
    I just didn't want to risk sending it in and them refusing the rma.
    I contacted someone on overclock.net who has found the one with the spring but not...
  6. Anyone that might have mounted a Waterblock?

    Anyone that might have mounted a Waterblock?
  7. So I got a little Problem! I got all...

    So I got a little Problem!

    I got all Accessories together, disassembled the Waterblock and mounted the Stock Cooler back on the Board - problem is, I'm missing 2 Screws... I really pay attention...
  8. Ok, thanks for that, I'll see where i might be...

    Ok, thanks for that, I'll see where i might be able to have it checked.
    So I've tested the board outside the case and still don't get any debug LED's, guess I'll just go ahead and RMA it. I just...
  9. So I had drained the Sys last weekend and took...

    So I had drained the Sys last weekend and took out the GPU's last night, but i hadn't found time to continue until just now. Just before I was about to disassemble the MOBO I started it up once more...
  10. Ok, was able to flash the BIOS - still 00. Gonna...

    Ok, was able to flash the BIOS - still 00. Gonna drain and disassemble now...
  11. After you posted that about the CPU fan header...

    After you posted that about the CPU fan header the first time i had asked if you didn't mean the MOBO Fan header?
    So apparently you did mean CPU Fan header... I just don't get why the CPU Fan...
  12. Ok, will do, thanks! Haha, hope not!...

    Ok, will do, thanks!






    Haha, hope not!

    And what about the thing about the Fan Header when mounting a Waterblock?
  13. Hey Lillehamer, you didn't do aynthing wrong, i...

    Hey Lillehamer, you didn't do aynthing wrong, i was just trying to get those 2 Questions i still had answered, and was afraid they might have got overlooked after the continues Posts. Unfortunately i...
  14. Thanks for Replying so far Arne and Hiv, but...

    Thanks for Replying so far Arne and Hiv, but somehow - i guess cause of the fact that lillehammer posted right after my initial post and then also that i double posted, made it hard for people to see...
  15. Am I not supposed to be able to flash the bios...

    Am I not supposed to be able to flash the bios when i have debug code 00?
  16. You ment the MOBO Fan header right? But theres my...

    You ment the MOBO Fan header right? But theres my next Problem - the Waterblock (XSPC) is covering it, at least i couldn't see it the last time i searched for it (i'm not at home right now). Can...
  17. Yes I had diconnected the PSU before taking the...

    Yes I had diconnected the PSU before taking the Battery out, you think 6h isn't long enough?

    I've double checked the Power Connections, don't know how I'm supposed to see if the Board is making...
  18. Hi Having same issue, and gone through most of...

    Hi

    Having same issue, and gone through most of the Threads I've found on this Debug Code...
    System has been running stable for a Year now, CPU and GPU water cooled. I just disassembled it a...
  19. Replies
    20
    Views
    100,563

    Sticky: It's really weird but I actually got it working! ...

    It's really weird but I actually got it working!

    Here's how:

    I decided to go ahead and download the .iso and Burn it to a DVD ( I know what a Waste of 4.8GB on a non-rewritable Disc, but I...
  20. Replies
    20
    Views
    100,563

    Sticky: I've only got that one Stick and I've tried...

    I've only got that one Stick and I've tried Reinstalling it on there a couple of times now, also from different PC.
  21. Replies
    20
    Views
    100,563

    Sticky: The USB Ports are enabled and I've set it as Boot...

    The USB Ports are enabled and I've set it as Boot Priority. When I try to Boot Override on the USB I get a real quick Black Screen followed by a Blue Flash (not really the kind like when you get Blue...
  22. Replies
    20
    Views
    100,563

    Sticky: I have succesfully installed the Memtest86+ from...

    I have succesfully installed the Memtest86+ from the Link at the top to a 4GB USB Stick, but whatever I do I can't get it to Boot on my REIV!
    Any Suggestions?
Results 1 to 22 of 22