Search:

Type: Posts; User: Dingleweed

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. Problem solved. It seems Microsoft have changed...

    Problem solved. It seems Microsoft have changed the way Windows Update works and there was a load of Optional Driver Updates that I hadn't noticed... I installed them all and all the Unknown...
  2. Apex Fresh Install, Tons of Device Manager "Other Devices"

    I've just installed windows on my new Rampage VI Apex board and have a ton of "other devices" listed in Device manager. I upgraded the BIOS and the ME Firmware and the PC seems to run well but this...
  3. It's quite odd. What do Asus mean by it? Has...

    It's quite odd. What do Asus mean by it?

    Has any BIOS release ever actually updated the ME firmware?
  4. VI Extreme - BIOS 1704 leaves motherboard vulnerable to exploit

    The 1704 BIOS leaves the motherboard vulnerable to ME firmware exploit and the Aquantia AQC-107 NIC doesn't function correctly with ME firmware 11.10.0.1287 and Windows driver v2.1.17.

    I recently...
  5. Replies
    3
    Views
    2,240

    I have managed to fix the no printing problem...

    I have managed to fix the no printing problem I've had with the 1704 BIOS, by updating the ME firmware to v11.11.60.1561 using the ME Update Tool available in the Bios & Firmware section for the...
  6. Replies
    3
    Views
    2,240

    Aquantia AQC-107 10G v2.1.17

    The windows 10 64 driver for the 10G NIC on the board doesn't seem to work properly.

    Using the v2.1.17 driver from their website I cannot print anything on my printer! Weird...

    I can print...
  7. Maximus VII Hero - Q Fan Control inconsistency

    BIOS 2702

    I noticed that my #1 Chassis fan was switched off when I thought it should have been spinning. This made me check the fan settings in the bios.

    It seems there is an inconsistency in...
  8. Well I have Turned the Write Cache back on in the...

    Well I have Turned the Write Cache back on in the Driver options. Re-installed RST and set it up for it's 'Write Back' fancy stuff after disabling and reenabling TRIM, the stutter has not come...
  9. I think that's what people say because it...

    I think that's what people say because it reads/writes really, really fast. SSDs are really fast anyway. It hasn't been any trouble apart from this strange stutter.
  10. VII Hero - Intel RAID 0 - Every 10 second stutter.

    I have had this issue for a few months now, things seem to change a little upon every re-format of Windows 8.1

    I have a RAID 0 array setup with two SSDs. Using all the RAID drivers I can get a...
  11. Intel RAID - 10-second 'tick' of RAID useage causing graphical stutter

    Hi guys, I have Maximus VII Hero with Windows 8.1 and a RAID 0 array setup.

    I have just re-installed windows and have been setting up drivers and such. I've hit a little problem.

    There seems...
  12. Replies
    0
    Views
    954

    New case, very much cold?

    I thought I had a reasonably stable overclock, a little disapointed my CPU wasn't in the top ten percentile... but not bad for a 2"er.

    So i was happy.

    Then I discovered Twitch Streaming and...
  13. Replies
    5
    Views
    2,131

    I've just grabbed myself a bargain ROG Vulcan ANC...

    I've just grabbed myself a bargain ROG Vulcan ANC headset, so i'll give that a try once windows stops ****ing itself with this Windows Update...

    fingers crossed!

    Luckily I have an old FX6200...
  14. Replies
    5
    Views
    2,131

    Both the Line-In and the Mic socket feel very...

    Both the Line-In and the Mic socket feel very similar. They both take the jack consistently and hold it firm. It's only slightly loose once the jack is fully inserted, I suppose it helps with...
  15. Replies
    5
    Views
    2,131

    Onboard Sound Issue

    Whenever I plug my Microphone into the Mic port on the back there is a terrible background noise, horrible 'snow' like interference. Strangely It's not there when I use the Line in port on the back....
  16. Replies
    1
    Views
    2,045

    Crosshair V Formula Z - BIOS won't POST

    Hi guys, I've just finished fiddling, and have managed to get the computer up and running again. It seems I've come across some sort of bug with the board.

    After downloading the new Carmageddon...
Results 1 to 16 of 16