Search:

Type: Posts; User: MarcioTB

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Sticky: My mobo (Rampage VI Omega) side leds doesn't work...

    My mobo (Rampage VI Omega) side leds doesn't work in Aura Creator (works fine in Armoury Crate) as mentioned here:...
  2. Sticky: Resolved after using uninstall tool Same...

    Resolved after using uninstall tool



    Same issue here, fixed only after unistalling and installing everything (Aura creator and armoury crate)
  3. Same issue here with Rampage VI Omega

    Same issue here with Rampage VI Omega
  4. Same issue here for Rampage VI Omega

    Same issue here for Rampage VI Omega
  5. Same problem here!!!!

    Same problem here!!!!
  6. 7920x

    7920x
  7. Strange, mine is working fine with last bios and...

    Strange, mine is working fine with last bios and 64 GB (8X8) Gskill 3600. I've updated all times that new bios was released and every time worked. I can't figure out what is the problem.
  8. Seems to be all Asmedia ports

    Seems to be all Asmedia ports
  9. Mine is Omega and update worked!

    Mine is Omega and update worked!
  10. Worked fine thanks! Does need to update...

    Worked fine thanks!

    Does need to update drivers too? On devices still appear Asmedia USB 3.1!
  11. Replies
    51
    Views
    9,522

    Seems that they fixed!

    Seems that they fixed!
  12. Replies
    51
    Views
    9,522

    Same problem here and seems to be everywhere.....

    Same problem here and seems to be everywhere.....
  13. Identical problem here! The kits don't update!

    Identical problem here! The kits don't update!
  14. You have to deal it....

    You have to deal it....
  15. Thread: Deleted

    by MarcioTB
    Replies
    597
    Views
    493,262

    Thanks! This solved the problem "Aura service is...

    Thanks! This solved the problem "Aura service is current unavaliable"
  16. Replies
    8
    Views
    7,204

    Thanks guys! IŽll try!

    Thanks guys!
    IŽll try!
  17. Replies
    8
    Views
    7,204

    DoesnŽt have for win 8.1! :)

    DoesnŽt have for win 8.1!
    :)
  18. Replies
    8
    Views
    7,204

    I did this! But is so few drivers! For important...

    I did this! But is so few drivers! For important things like RSTe doesnŽt have!
    Tks!
  19. Replies
    8
    Views
    7,204

    RIVE + win 8.1 updated drivers!

    Does anybody knows when the updated drivers for win 8.1 will be avaliable? (or were I can get it!!)
    The drivers page has few drivers with some note working!
  20. Replies
    4
    Views
    3,247

    The same with me! The new bios is very unstable!...

    The same with me! The new bios is very unstable! IŽm using older at BIOS 2! Waiting for new bios for fix it!
  21. Replies
    13
    Views
    4,692

    I will be here! Tks!

    I will be here! Tks!
  22. Replies
    13
    Views
    4,692

    Hi Finally works!!! It was a broken bridge!...

    Hi
    Finally works!!!
    It was a broken bridge! After changed it, four GPUs is avaliable!
    http://img525.imageshack.us/img525/355/desktop2012090502025416.jpg
    11481

    Really thanks!
  23. Replies
    13
    Views
    4,692

    Thanks! IŽll try to make these tests! This...

    Thanks! IŽll try to make these tests! This problems is with a friend, not me! IŽll try to get the GPUz and CPUz screens!
    I really apreciated!
  24. Replies
    13
    Views
    4,692

    But one is P67 and another is z68! During...

    But one is P67 and another is z68! During installation the system says "not correct bridge installed"
  25. Replies
    13
    Views
    4,692

    But at you picture is an Maximus IV extreme, is...

    But at you picture is an Maximus IV extreme, is the same for Maximus IV extreme-z?
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2