Search:

Type: Posts; User: Lightbringer

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    384

    Well not exactly the same, but ever since i...

    Well not exactly the same, but ever since i upgraded the BIOS to the 3xxx or 4xxx generation, i'm experiencing crashes in windows after cold booting.
    see my full specs in the list under my nickname....
  2. Hi, for me, i use the BIOS Q-fan control to...

    Hi,

    for me, i use the BIOS Q-fan control to set the curve for my CPU and case fans.
    Monitoring sensors (GPU and CPU) is taking care of by MSI Afterburner. Afterburner controls the fancurve on my...
  3. it can be done. Speedfan lets you configure...

    it can be done.

    Speedfan lets you configure wich temps controlls hat fans.
    it requires a bit of understanding about speedfan and a bit of fiddling around, but it can be done.
  4. Replies
    11
    Views
    1,473

    hi, could be lots of things. First thing i...

    hi,


    could be lots of things.
    First thing i am seeing that your PSU might be a bit on the low side to fire 2 1080Ti's.

    can you try a different (stronger) PSU or remove 1 1080Ti?
  5. Replies
    11
    Views
    3,974

    thx for the info MasterC.

    thx for the info MasterC.
  6. Dear YourMainDude, i normally do not interfere...

    Dear YourMainDude,

    i normally do not interfere with such "high level" discussions, but in this case i just cannot refrain from adding a comment to you.
    People like MasterC (yes yes, he is...
  7. same problem for me on a Prime x-370 pro board....

    same problem for me on a Prime x-370 pro board.
    It relates to the sensors on the board. Using 2 or more monitoring programs simultaniously will crash the system randomly.
    With me, it crashed wenn...
  8. Replies
    11
    Views
    3,974

    is there any information on where to buy this...

    is there any information on where to buy this wriist rest?
    can't find it anywhere..
  9. I had this problem to. do you have Aura...

    I had this problem to.
    do you have Aura installed? I had to reinstall Aura AFTER the Armoury update and this issue stopped.
  10. Replies
    66
    Views
    34,474

    all good. upated through live update and...

    all good.

    upated through live update and everything functions as intended.

    What would be good (still), is wenn we will have the option to type in the colors manually in stead of adjusting this...
  11. Replies
    41
    Views
    14,735

    I agree with you on that one :) my PC is fully...

    I agree with you on that one :)
    my PC is fully shut down everytime after use, so i cold boot and fully shut down virtually every day.
    I'm thinking some automated windows update may have resetted...
  12. Replies
    41
    Views
    14,735

    I wanted to inform you that the issue went away. ...

    I wanted to inform you that the issue went away.
    Just like that! For no Obvious reason at all.
    Last weekend, i started my rig and the profile loaded like it should. After that, the issue never...
  13. Replies
    41
    Views
    14,735

    Just an update: after re´nstalling Armoury AND...

    Just an update:

    after re´nstalling Armoury AND Aura, with all the de´nstall steps done right with cleaning and everything, the problem is still persistent.
    I even tried switching up the USB...
  14. i feel a warranty void incoming..fast.. ;)

    i feel a warranty void incoming..fast.. ;)
  15. i see what you mean. If it was really crooked...

    i see what you mean.

    If it was really crooked to the point where it would damage somethinjg, you would hear operating noises coming from the Fan.
    I wouldn't worry about it actually.
  16. Hi Francesco, not all three fans spin at the...

    Hi Francesco,

    not all three fans spin at the same speed all the time. Your Cards Bios has it's own build in algorithm that makes the fans spin. Where the card needs more cooling, the fan wil spin...
  17. Replies
    41
    Views
    14,735

    Hi MasterC, Aura is used for my Motherboard...

    Hi MasterC,

    Aura is used for my Motherboard (prime x370 pro), my Graphics Card (ROG Strix 1080 Ti) and my DRAM (trident). See my list of hardware under my profile :)

    Aura has only these 3...
  18. Hey Vadvas, take a look HERE...

    Hey Vadvas,

    take a look HERE

    You might be affected by the same issue.
  19. Replies
    41
    Views
    14,735

    Thx for the reply MasterC@ASUS. let me explain...

    Thx for the reply MasterC@ASUS.

    let me explain it a bit more.

    i will set the profile to e.g. profile 1, wich is my desktop use profile. It lights all blue (claymore and gladius2).
    All works...
  20. Hi Fate, as you may allready know, AI suite 2...

    Hi Fate,

    as you may allready know, AI suite 2 stopped working after the last security update from Windows for the Spectre/Meltdowm bugs.
    You could try to roll back this update (if you are willing...
  21. Replies
    41
    Views
    14,735

    Hi, In general, this version of Armoury works...

    Hi,

    In general, this version of Armoury works well for my Claymore and Gladius 2.

    The only thing that is driving me crazy is that at windows startup, i can't get the claymore to automatically...
  22. Hi VRBabe81, for me, using HWinfo64 causes...

    Hi VRBabe81,

    for me, using HWinfo64 causes crashes and weird sensor information and fan behaviour.
    The only software that doesn't cause issues for me is Afterburner.
    As i am led to believe, it...
  23. Hi Sunwalker1337, good to hear your problem...

    Hi Sunwalker1337,

    good to hear your problem has been solved.
    Unfortunately, you are not alone with these weird temps and fan behaviour on ASUS mainboards.

    You can have a look HERE and HERE.
    ...
  24. Replies
    2
    Views
    691

    Hi Redjamax1, What hardware are you using....

    Hi Redjamax1,

    What hardware are you using. Please state your PC specs.

    Maybe you are experiencing the same thing many other users do.
    Have a look HERE

    it might sound familiar to you.
  25. Hi guys, see my post here...

    Hi guys,


    see my post here.
    looks like i'm experiencing the exact same thing. As long as i ONLY use MSI afterburner for temp readings, nothing happens. As sson as i use ANY OTHER software to...
Results 1 to 25 of 60
Page 1 of 3 1 2 3