Search:

Type: Posts; User: extreme

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    49

    Reseat all cables+ parts set bios default try...

    Reseat all cables+ parts
    set bios default
    try one stick of ram
    see what it does
  2. Poll: under boot tab.... Edit: you might have not...

    under boot tab....

    Edit: you might have not done the correct bios flash.
  3. Poll: enable CSM> is the drive shows as pata ss in...

    enable CSM>
    is the drive shows as pata ss in bios?
  4. take cpu out and check if any socket pins are...

    take cpu out and check if any socket pins are bent... seems its the board. take the MB to local pc shop to test
  5. try another gpu go into bios set all default and...

    try another gpu go into bios set all default and see if boots to windows. if still hangs it might be mobo. so it may be pci slot or you have to reseat the cpu to try.
  6. Thread: artifacts

    by extreme
    Replies
    36
    Views
    9,217

    This seems 980 card problem to me.

    This seems 980 card problem to me.
  7. Vbios update got nothing to do with overclocked...

    Vbios update got nothing to do with overclocked cpu. Download and Follow instructions again. File might be corrupted. After flash power down the pc from main?
  8. If it give bsod then defenatly faulty card ,...

    If it give bsod then defenatly faulty card , memory issue or even psu . You have to test the card in other system to make sure....
    Stress test the card with full system loaded can tell the story
  9. Replies
    35
    Views
    43,271

    win 10 sucks especially slow boot and shutdown...

    win 10 sucks especially slow boot and shutdown that i experienced. win 8.1 is blazing fast boot, shutdown. also find win8.1 more responsive than 10.
  10. Replies
    0
    Views
    1,045

    R4Gene no sensor readings

    these mobo are getting old and need latest bios for latest win etc . Asus might release new bios for these motherboards anytime soon ?
  11. Replies
    62
    Views
    37,848

    But they still updating the Bioses for x79...

    But they still updating the Bioses for x79 platform without any considration or fixing. ho what a waste.
    if they dont believe there is a problem why dont they do some testing in their labs just to...
  12. Replies
    62
    Views
    37,848

    lost and forgotten :D. no response from ASUS. ho...

    lost and forgotten :D. no response from ASUS. ho what a amazing customer service.... well done.
  13. Replies
    62
    Views
    37,848

    what cpu with RIVBE? its not any sort of mem...

    what cpu with RIVBE? its not any sort of mem tweaks or settings as mentioned many times. just post your Aida mem results here. will love to see your memory performance @ 1200 ram divider before and...
  14. Replies
    62
    Views
    37,848

    i didn't yet. Raja must be aware of this thread....

    i didn't yet. Raja must be aware of this thread. waiting a response from him.

    I send him an PM yesterday but nothing from him yet.
  15. Replies
    62
    Views
    37,848

    the problem is only start to appear when you use...

    the problem is only start to appear when you use 1200 ram 36:3 divider not with 1077 as you did above. also trial ver will not show you the write results.
  16. Replies
    62
    Views
    37,848

    someone must contact asus America ..... they must...

    someone must contact asus America ..... they must be aware but cant seems to fix???
  17. Replies
    62
    Views
    37,848

    asus ??? lol only solution for this problem:...

    asus ??? lol
    only solution for this problem:
    1-use dram frequency to ether 2133 or 2666 if you wanted to keep the 100 bclk ratio.
    2-strap to 125 to avoid that divider but will loose the offset...
  18. Replies
    62
    Views
    37,848

    seems ASUS is just not bother regarding this....

    seems ASUS is just not bother regarding this. they need to patch all the X79 boards bioses for fully support the new Ivy Bridge-E cpus. this problem is only with Ivy Bridge-E combo with X79 platform.
  19. Replies
    8
    Views
    2,609

    dont bother your vcore in bios. cpuz is the way...

    dont bother your vcore in bios. cpuz is the way to see what vcore is your cpu is at at load or at idle. so if your cpu need 1.265v then set offset to in + 0.50 or higher to reach that vcore. keep...
  20. Replies
    62
    Views
    37,848

    so it looks like only ivy bridge-E cpu thats not...

    so it looks like only ivy bridge-E cpu thats not fully synchronizing with x79 platform ....
    can someone post with ivy bridge-E cpu results with 36:3 divider RIVE,GENE, or RIVBE boards.?????
    ...
  21. Replies
    62
    Views
    37,848

    you not using the 36:3 divider thats why....just...

    you not using the 36:3 divider thats why....just use bclk manual to 100 and ram frequency to 2400. strap to auto. in AIDA your DRAM:FSB Ratio must be 36:3 then post your AIDA results here again.
  22. Replies
    15
    Views
    4,477

    you have to rename it to R4G.ROM to flashback to...

    you have to rename it to R4G.ROM to flashback to work properly. the procedure is in the front page.
  23. hi, can you try to do the test @2400 as you did...

    hi, can you try to do the test @2400 as you did nicely @2133 ..as you mention its a challenge. so take this challenge one step further.
    will love to see how this kit will perform with Aida at that...
  24. Replies
    10
    Views
    3,531

    you need to change the bios file to "R4G.ROM" and...

    you need to change the bios file to "R4G.ROM" and put it on the usb drive for flushback to work... im sure you know the procedure ....
    it worked fine with my other R4gene board without any problems.
  25. Replies
    10
    Views
    3,151

    its x79 divider problem and not fixable but by...

    its x79 divider problem and not fixable but by intel. you cant do really anything about it..............just run your mem
    @2133mhz with tighter timings ..
Results 1 to 25 of 55
Page 1 of 3 1 2 3