Search:

Type: Posts; User: Sect

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Skylake Z170 using two NVME ssds without compromising PCIE access for GPU

    Sorry if this has been asked before, but I was hoping to clear something up.

    I have a Z170 mark 1 sabertooth mobo and would like to add an intel 750 over pcie.

    currently I have the m.2 slot...
  2. Replies
    2
    Views
    3,140

    Hey thanks for the rrply - yes, I've tried runing...

    Hey thanks for the rrply - yes, I've tried runing it at 1005 and it wont start.
    I've filed an RMA so thanks anyway for your help.
  3. Replies
    2
    Views
    3,140

    predator 360 1.1 pump issue

    hey guys, hoping someone here might be able to help or point me in the right direction with a couple of things.

    First issue, the hub that came with my 360 stopped working. To circumvent this...
  4. try disabling the DisplayPort deepsleep option in...

    try disabling the DisplayPort deepsleep option in the OSD options.
  5. Replies
    6
    Views
    8,834

    never had a working version of this software and...

    never had a working version of this software and have instead opted to do everything in the UFEI. Save yourselves the hassle imo.
  6. Thread: ROG Spatha

    by Sect
    Replies
    7
    Views
    5,255

    These are instock at a local supplier, the asking...

    These are instock at a local supplier, the asking price is roughly $200.00 USD (it'll be cheaper in the US though, we pay a lot for import taxes in NZ).
    Pretty expensive, but I knew it was always...
  7. Replies
    3
    Views
    2,921

    no issues. I'll look at the serial number and see...

    no issues. I'll look at the serial number and see if i can figure out the batch number later.
  8. Replies
    3
    Views
    2,921

    New PG279Q and ...

    no issues so far. Panel quality good, no blooming and typical/acceptable IPS edge bleed.
    Good quality monitor, feels like I won the lottery.
  9. Thread: Z170 Sabertooth ?

    by Sect
    Replies
    2
    Views
    2,418

    I have this setup; no issues with sound. Not...

    I have this setup; no issues with sound.
    Not sure why you'd be worried about a confliction?
  10. I have the fans connected to the CPU main fan...

    I have the fans connected to the CPU main fan header on my mobo using a y-splitter.

    I found that the included built in fan hub on my predator unit was faulty, i.e. when connecting the hub to the...
  11. Can you link to the other thread please...

    Can you link to the other thread please BlippyCheese?

    Semi-related, I can confirm that the pump used in my EK Predator240 unit will only run at 100% when plugged directly in and set to PWM via the...
  12. Thread: AI Suite 3

    by Sect
    Replies
    287
    Views
    389,634

    yeah some heavy reading. wondering if the chipset...

    yeah some heavy reading. wondering if the chipset bios was updated in the recent bios update for z170 platform.
  13. Replies
    2
    Views
    2,637

    yeah, tbh waiting for a legit windows 10 version...

    yeah, tbh waiting for a legit windows 10 version could be worth it. Assuming you're using windows 10.
    there's a thread where people are outlining their issues with AI and windows 10, hold tight, I'm...
  14. Replies
    7
    Views
    5,686

    6013

    Ok cool, thanks for letting me know. They are said to run hot, but Samsung states not to the point of performance inhibition.

    I too have the cover on and have thought to remove it - which I might...
  15. Replies
    7
    Views
    5,686

    Install the nvme driver from the samsung website...

    Install the nvme driver from the samsung website.

    The Samsung Magician Software is actually quite light and worth installing. You can test your drives in it, but dont be too concerned with the 950...
  16. Replies
    7
    Views
    5,686

    good to hear you got it to read in the ufei....

    good to hear you got it to read in the ufei.
    Have you monitored it's temperature during use at all?

    what BIOS version did you upgrade to to get it to work with default settings?
    don't forget to...
  17. Thread: AI Suite 3

    by Sect
    Replies
    287
    Views
    389,634

    I too have had pretty bad results with Windows 10...

    I too have had pretty bad results with Windows 10 and AI suite 3.

    Clean install, Z170 Sabertooth Mark 1, 6700k running @ 4.7ghz, BIOS 1302
    Initially thought it was running fine, then I noticed...
Results 1 to 17 of 17