Search:

Type: Posts; User: SypherX

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    2,253

    RAID SSD No longer detected!!!

    I have been using my Raid SSD since October 2013 and since all of the firmware updates it has been working perfectly with no issues. MY OS is installed onto my SSD. It ran flawlessly until today. ...
  2. Replies
    11
    Views
    45,835

    Try a different USB drive if you have it...I'm...

    Try a different USB drive if you have it...I'm not sure why it wouldn't detect it. Did you load the boot file on the USB as instructed?
  3. Replies
    11
    Views
    45,835

    Fat32?

    Fat32?
  4. Well all is working fine now. Microsoft fixed...

    Well all is working fine now. Microsoft fixed the issue and Asus finally released a firmware update that now allows the Maximus Extreme VI to recognize the RAIDR with secureboot enabled. BIOS...
  5. Replies
    11
    Views
    45,835

    Nevermind. I figured it out. It was a different...

    Nevermind. I figured it out. It was a different drive letter I had to use. Works great and installed without any data loss. :-)
  6. Replies
    11
    Views
    45,835

    I'm following the directions in the pdf with the...

    I'm following the directions in the pdf with the firmware update but when I restart my pc and boot with USB and run fdos I can't continue the directions because Drive C isn't detected. My RAIDR is...
  7. Microsoft provided a fix for the "SecureBoot not...

    Microsoft provided a fix for the "SecureBoot not configured" watermark error. So I'm keeping my settings as they have been because my drive is working without problems and the watermark is now...
  8. Light123, In the BIOS my Raidr shows up as...

    Light123,

    In the BIOS my Raidr shows up as Windows Boot Manager as it's supposed to. So you're telling me since it shows up as Windows Boot Manager in UEFI mode, it will never appear in BIOS when...
  9. Raidr Express not detected in BIOS when SecureBoot is enabled~

    Please bare with me as the this is the first time that I am posting on this forum. Here is some background. I have a new system with Maximus VI Extreme mobo, GTX 760 in PCI x16, and Raidr express...
  10. Replies
    6
    Views
    4,093

    I found a fix that worked for me.

    After messing around with this crap I only had two things left to try. Either take the Mpcie Combo 2 out and back or clear CMOS. So I cleared CMOS and boom it worked. Thank God. Try Clearing your...
  11. Replies
    34
    Views
    22,784

    I'll sign this aswell

    I'll sign this aswell
Results 1 to 11 of 11