Search:

Type: Posts; User: Stukow

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    76
    Views
    33,378

    since 1 week im on 3504 too. erp and s4+s5...

    since 1 week im on 3504 too. erp and s4+s5 activated and system seems to work fine as usual.

    wondering if its a general problem or which bios settings pc hardware settings triggers the problem
  2. Replies
    10
    Views
    6,525

    I have noticed that cold boot issue too!...

    I have noticed that cold boot issue too! Sometimes (not always ) when you completely turn off the Power from Psu and from the Power Socket on the first Start the System hangs during Windows Post...
  3. i suggest you try an fresh Windows install and...

    i suggest you try an fresh Windows install and who knows it will work! only install the Ethernet Driver dont install Asus Ai Suite and any Programms of it! Dont install Intel Rapid Storage...
  4. if you have the Shutdown Problem already tried to...

    if you have the Shutdown Problem already tried to disable the Intel Services?

    try to deinstall the Ethernet Driver and Reinstall it only with Installing the Driver of the Package and not the...
  5. Replies
    69
    Views
    30,918

    i dont think i will update the bios from my...

    i dont think i will update the bios from my current version 1701 to the newer ones when this unknown device(s) still appear.
  6. Replies
    12
    Views
    8,554

    also no problems with sound here there might...

    also no problems with sound here

    there might be shutdown problems with several boards but there are also some solutions also in this forum

    heard the msi m7 is a little bit better for...
  7. Replies
    10
    Views
    4,814

    This sounds like the Nec De Pop Relay which some...

    This sounds like the Nec De Pop Relay which some Users mentioned here also and it should be normal i think ...

    i have it on my Asus Maximus 8 Hero too and red out that others having this Clicks...
  8. Replies
    8
    Views
    2,897

    +1.

    +1.
  9. The Proset Monitoring i also deactivated without...

    The Proset Monitoring i also deactivated without it restarted itself .Give it a try again maybe you did something wrong ...
  10. @blacklotus83 good to hear you found the...

    @blacklotus83

    good to hear you found the solution. bad you cant use the Soundcard anymore like you noticed too and i also the Onboard Sound cant compete with a least some mid and high range...
  11. also try to make shutdowns in a row one after...

    also try to make shutdowns in a row one after another at least 5 in a row and random shutdowns also after longer game session to be sure!

    my Psu is from 3/2008 and the first production of the...
  12. Like i red out somewhere the clicking sound could...

    Like i red out somewhere the clicking sound could be the Nec Relais from the soundpart which is regular and nothing to worry about and has nothing to do with this Issue!

    Does the Monitor go in...
  13. Replies
    60
    Views
    27,790

    me too works fine so far

    me too works fine so far
  14. if nothing helps anymore i would better RMA the...

    if nothing helps anymore i would better RMA the Board maybe its defective one we still not know if the Issue/Symtomps are the same for all the Users

    if i wouldnt found a solution for myself i...
  15. its a well known problem also discussed in this...

    its a well known problem also discussed in this topic i opened some weeks ago

    https://rog.asus.com/forum/showthread.php?81504-solution-windows-doesnt-shutdown-on-maximus-boards

    1. If you have...
  16. like i said then i also dont need the Suite i...

    like i said then i also dont need the Suite i installed it only to test if the problem occurs i also deinstalled/deactivated the RST then.
  17. only for information if you cut the power off...

    only for information

    if you cut the power off to the Motherboard completely the Light will go back to its default setting ( Red light slowly pulsing ) on next powerup so you will need to setup it...
  18. did you fix it now? do you have the Intel...

    did you fix it now?

    do you have the Intel Rapid Storage Technology (RST) installed? if yes tried to deinstall it also? also tried the same Intel ME driver like i have (11.0.0.1141)?
  19. good to hear whats your standing actually? it...

    good to hear whats your standing actually?

    it seems like the User Barbara917 said there is not only one Solution although the symptoms (no shutdown) are the same! But i still cant understand why...
  20. Its also in the Utilities Section the first in...

    Its also in the Utilities Section the first in the List

    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Lighting_Control_Win7-81-10_V10109.zip
  21. when i shutdown with the usual a0 code i get an...

    when i shutdown with the usual a0 code i get an 00 then 05 whats strange too because on the qcode table it says 00 not used and 05 is not even in the list but on api/asl checkpoints there is 0x05...
  22. do you have the shutdown issue too? how long ...

    do you have the shutdown issue too?

    how long did you try it out now ? (how many restarts, how many days, how long the system was on before shutdown,)
  23. surely that is not recommend to come from a...

    surely that is not recommend to come from a different chipset to a new one ....i experienced several issues related to not using a fresh Windows install in the past. So you should do a fresh...
  24. very strange then there could be additional...

    very strange then there could be additional software and or services which could still cause the problem but on the other side why on my case if i activate them back i get the problem too. How are...
  25. ok please report your standing and to the...

    ok please report your standing


    and to the other Users i cant hold it back to repeat me over and over... if i activate this services back my shutdown problems will start again so this issue is...
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2