Search:

Type: Posts; User: xxLoTeKxx

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,159

    RIVBE Bios post at bootup Question

    hi, this is probably a silly question but im going to ask it anyway lol :cool:

    I have 3 x BenQ XL2720Z monitors in portrait mode hooked to Gigabyte GTX970 on my system, is there a way to make the...
  2. Replies
    11
    Views
    6,909

    thats the way i understood it, all i know is...

    thats the way i understood it, all i know is after formating with the rufus app and haveing the usb pluged in it showed up in bios as uefi and after windows install i have windows boot loader listed...
  3. Replies
    11
    Views
    6,909

    your windows dvd needs to be formated to boot in...

    your windows dvd needs to be formated to boot in uefi mode, went through the same thing a week ago
    easyest way is to use a usb flash stick and format it with a app called rufus...
  4. thats weird my vid is in the 1st slot 16x with no...

    thats weird my vid is in the 1st slot 16x with no probsno sound card here tho just using onboard sound

    is it still giving u probs? oh check to make sure the pcie lane switches are all in the on...
  5. No Prob, glad i could help :)

    No Prob, glad i could help :)
  6. last time i got code 34 it was one of the power...

    last time i got code 34 it was one of the power plugs to my vid card not making a secure connection
    i have custom extentions that run to the vid and motherboard one wasnt pluged in good behind the...
  7. Replies
    11
    Views
    8,225

    ok, about 99.9% sure its in UEFI mode now, at...

    ok, about 99.9% sure its in UEFI mode now, at least the windows boot loader is showing up in the boot order in the bios now
    and that Rufus app was a life saver thanks for telling me about it real...
  8. Replies
    11
    Views
    8,225

    so its not working because my dvd doesnt support...

    so its not working because my dvd doesnt support uefi?
  9. Replies
    11
    Views
    8,225

    oh i thought 801 was still beta?

    oh i thought 801 was still beta?
  10. Replies
    11
    Views
    8,225

    im running RIVBE bios ver701

    im running RIVBE bios ver701
  11. Replies
    11
    Views
    8,225

    Windows 8.1 UEFI Mode Install help???

    iv been trying to install windows 8 pro in uefi mode ,i have followed the guide here step by step and everything is as it should be
    except i dont get a UEFI boot option in the bios for my dvd-rom...
  12. i have pretty much the same setup, i just left it...

    i have pretty much the same setup, i just left it all on auto except the multiplyer i set to 45 and i used XMP settings been running stable eversince
    if im not mistaken turbo needs to stay on when...
  13. Replies
    5
    Views
    3,196

    seems to work fine with google chrome

    seems to work fine with google chrome
  14. Replies
    3
    Views
    2,312

    probably a loose connection try reseating the...

    probably a loose connection try reseating the plugs the one on the oc panel pushes itself out sometimes from that plastic around the plug
  15. Replies
    6
    Views
    3,574

    i got rid of the OC panel and installed the ROG...

    i got rid of the OC panel and installed the ROG Front Base panel, i like it alot better then the OC panel was worth the money
  16. i never have had code 00 but the other day was...

    i never have had code 00 but the other day was running a fan to the motherboard and when i tried to boot back up i got code 34
    the book said it was a mem not initializing prob but turned out was one...
  17. first thing i would check is to make sure all the...

    first thing i would check is to make sure all the ram is seated secure
    and same for all cards you have installed

    i had the same prob with my RIVBE turned out it was a ram stick not locked into...
  18. Replies
    11
    Views
    14,158

    i use corsair link with my h100i and AI suite as...

    i use corsair link with my h100i and AI suite as well with no problems

    my system:
    Asus RIVBE w/intel 4930k cpu - corsair H100i cooler
    32GB GSkill Trident 1866 Ram
    ROG Front Base Panel
    SSD...
  19. Replies
    6
    Views
    6,316

    i have a asus 580GTX on my RIVBE board and its...

    i have a asus 580GTX on my RIVBE board and its set to GEN3 and runs fine at 16x just have the one card tho no sli

    only diffrence i see in our systems is i have 32gb 1866 gskill ram
  20. Replies
    27
    Views
    8,716

    i bought this ram a few weeks ago and of course...

    i bought this ram a few weeks ago and of course the price dropped $50.00 from what i paid after i bought it!! :eek:
    been real stable ram so far no probs ...
  21. Replies
    3
    Views
    4,134

    thanks for the reply, thats what i thought

    thanks for the reply, thats what i thought
  22. Replies
    3
    Views
    4,134

    no one has any input?

    no one has any input?
  23. Replies
    9
    Views
    3,792

    ya the 900D has mounting for two psu's but I...

    ya the 900D has mounting for two psu's but I would think a 1200w psu could handle 3 vids easy?
  24. Replies
    9
    Views
    3,792

    if you decide to go with a corsair obsidian 900D...

    if you decide to go with a corsair obsidian 900D case you will love it im sure im crazy about mine :)
    but be warned this case is friggin huge!, its big enough to lock a small child up inside it for...
  25. Replies
    3
    Views
    4,134

    RIVBE WIFI\BLUETOOTH Question

    the other day i put the wifi engine in AP mode then was going to stream some music through bluetooth from my iphone
    when i did the music sounded crappy garbled and broken up?
    but soon as i disabled...
Results 1 to 25 of 43
Page 1 of 2 1 2