Search:

Type: Posts; User: Tomuks

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    7,012

    Huh, I hear the laud boom sound always after...

    Huh, I hear the laud boom sound always after windows starts.. but just ignoring it.. I have no Idea why it's happening. after it sound goes well till next restart :D So probably its different problem...
  2. Better do overclock in UEFI bios settings not in...

    Better do overclock in UEFI bios settings not in AI, and look if it changes anything..
  3. Captain_Jack_Sparrow can you show screenshot with...

    Captain_Jack_Sparrow can you show screenshot with UEFI overclock settings
  4. AS I said I am using adaptive voltage in fact I...

    AS I said I am using adaptive voltage in fact I am using more than 1.25V just set additional voltage to 1.25V in reallity it uses about 1.280V on idle and 1,312-1.328V(Not more) on heavy load/stress...
  5. Check in The ASUS Z170 Thread, first post there...

    Check in The ASUS Z170 Thread, first post there is overclocking review
    Scroll down till you see Screenshot with adaptive voltage settings, just try to put like 1.2 on additional voltage, or if you...
  6. set adaptive Voltage + auto offset, additionol...

    set adaptive Voltage + auto offset, additionol turbo voltage set to 1.2(or something arround) and on full stress load it will not hit more than 1,312 and on normal load more than 1.280..
  7. OK I was wrong about DMI, it worked me because...

    OK I was wrong about DMI, it worked me because this time I went not from restart but from shut down(yes after restart it doesn't change temps at all and performance,but if you shut down PC even for...
  8. I posted benchmark speeds with DMI set to gen 2,...

    I posted benchmark speeds with DMI set to gen 2, maybe its not ideal, but much better than 80MN read and 40MB write.. and temps went down a lot..
  9. Yes I manually set to x4, didn't change anything,...

    Yes I manually set to x4, didn't change anything, than i changed PCIE to gen 2, still didn't change anything, but changing DMI to gen 2 from gen 3, did the trick, I am using default power saving...
  10. Praz, So after thinking why in previous...

    Praz,

    So after thinking why in previous chipset(Z97) there was no such a problem(in like 5 different reviews) I thought what is different now in z170? SO In bios i changed DMI from gen 3 to gen...
  11. Mine on the label says 2015 08, so I believe its...

    Mine on the label says 2015 08, so I believe its decent.. I installed it with CSM disabled, and running windows with it still disabled, and in UEFI mode.. 80/40MB is all I can get, so the only...
  12. As Praz mentioned, probablly there is no other...

    As Praz mentioned, probablly there is no other choice just to send back SSD to vendor, as nobody will fix this issue any way, just thinking is worth changing to AHCI version, or will have similar...
  13. So I bought this NVMe 256gb version as well, So I...

    So I bought this NVMe 256gb version as well, So I can confirm the problem, First, I didn't try to install OS on this drive, so I am using it as secondary drive, didn't write any file on int just...
  14. You can try using adaptive mode ;)

    You can try using adaptive mode ;)
  15. Replies
    118
    Views
    135,636

    Sticky: Hi again, question about PUMP header, it looks...

    Hi again, question about PUMP header, it looks like PWM is not working there, as everything i plug in PUMP header is going in full rpms, and in bios there is no option to change PUMP header...
  16. Replies
    118
    Views
    135,636

    Sticky: Hi, I am using MAXIMUS VIII HERO with 6700k and I...

    Hi, I am using MAXIMUS VIII HERO with 6700k and I have some problems with AI SUITE 3, as it seems showing wrong power usage, Voltage, as even on slight overclocking like 4,4ghz voltage jumps to 1,5V+...
Results 1 to 16 of 17