Search:

Type: Posts; User: dehinson

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    451
    Views
    87,576

    OK... Thank you.

    OK... Thank you.
  2. Replies
    451
    Views
    87,576

    NVM2 M.2_1 Optimal BIOS Settings

    Hello All,

    I have been reading forums until I am cross-eyed. I want to make sure that the Samsung EVO 970 NVMe is running optimally. However, I cannot seem to find what the GEN 1, GEN 2 and GEN 3...
  3. Replies
    11
    Views
    1,360

    Well, still the same issue with the replacement...

    Well, still the same issue with the replacement CPU. What is going on? I guess I will try ASUS technical support again.
  4. Replies
    11
    Views
    1,360

    Well, it has been a long journey and it still...

    Well, it has been a long journey and it still continues. After EVGA was gracious enough to RMA the PSU, I went to AMD. Right not the replacement CPU is sitting at a FedEx Facility to be delivered....
  5. Replies
    11
    Views
    1,360

    Odd question... I am NOT using the CPU fans...

    Odd question...
    I am NOT using the CPU fans headers on the motherboard for my water cooling solution.
    When I boot up, I get this message...

    "CPU fan speed error detected. Ensure that the CPU fan...
  6. Replies
    11
    Views
    1,360

    I un-plug and re-plug the PSU cables. Same deal. ...

    I un-plug and re-plug the PSU cables. Same deal. I did get the G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) ram sticks in and installed. The same issue persists. I guess I will have to reach out to EVGA...
  7. Replies
    11
    Views
    1,360

    While I am waiting for the new dram sticks to...

    While I am waiting for the new dram sticks to arrive, I thought I'd do some more analysis....

    I noticed that the boot led lights up when Q-Code 99 is first displayed. Hmm, maybe even though I can...
  8. Replies
    11
    Views
    1,360

    New Build 3700x, Q-Code 02 with Boot Led

    Hello,
    Working on new build....
    MB: ASUS Crossfire VII Hero x470
    CPU: AMD Ryzen 7 3700X
    PSU: EVGA 1000 G+
    GPU: EVGA Geforce GTX 1660 Ti 06G-P4-1667-KR
    Memory: HyperX Predator...
  9. Replies
    2
    Views
    2,902

    Found the problem. The Dell temperature sensors I...

    Found the problem. The Dell temperature sensors I was using caused the issue. I am now escalating with ASUS to find the correct cables and where to buy them.
  10. Replies
    2
    Views
    2,902

    New Build, No Post with CPU Led Red Problem

    Hello All,

    I just finished putting together my first AMD rig. The core components are : ASUS Crosshair V Formula-Z FX990 motherboard, AMD FX8350 Black Edition cpu, Mushkin Enhanced Redline 16GB...
Results 1 to 10 of 10