Search:

Type: Posts; User: kvarq

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    255

    yeah, it's an... Asus in the end, I lost my hope...

    yeah, it's an... Asus in the end, I lost my hope as well - their support is getting worse in general, even their QVL include quad kits for this 2-slots board, for this generation is a disaster I...
  2. Replies
    6
    Views
    255

    Yeah, I've been trying manual and auto voltages,...

    Yeah, I've been trying manual and auto voltages, different kind of tunings, now I'm not passing GSAT at all, not even on XMP - auto and different manual voltages.
    Different profiles which worked...
  3. Replies
    6
    Views
    255

    XMP Profile - High VCCIO / VCCSA voltages

    When activating XMP, even for 3200MHz, the VCCIO and SA voltages if left on auto look a bit high - 1.40V and 1.47V respectively.
    Are these voltages normal?
    Noticed during the time that for the...
  4. Thread: Asus Z490 stuff

    by kvarq
    Replies
    624
    Views
    111,013

    Yeah, I thought that there is something wrong...

    Yeah, I thought that there is something wrong with my mobo (indeed seems that I received a refurbished one), I even swapped power supply and cables, but some other users encounter similar issues....
  5. Thread: Asus Z490 stuff

    by kvarq
    Replies
    624
    Views
    111,013

    stay away especially if you're a gamer keep...

    stay away
    especially if you're a gamer
    keep your stuff, skip this round

    I should have kept Z490 + 10th, did the mistake to jump to Z590, there are still lots of problems with 11th on Z490 and...
  6. Replies
    26
    Views
    839

    until they will release something official, I'm...

    until they will release something official, I'm using 0903 - it's almost a week already (link in the first post here)
    did not have any restart loops so far, just the usual 7F error after the first...
  7. did not find any GNA setting in bios, but having...

    did not find any GNA setting in bios, but having 10900K it's probably not there, as the gear options for ram, probably some stuff is there just by using 11th gen
  8. Replies
    26
    Views
    839

    I see that you're on 11th... to be completely...

    I see that you're on 11th...
    to be completely honest, I had no patience to see how many loops I had, but in my case there were way more than 10...

    most likely it is still needed a lot of work on...
  9. no, not really, answer received is the same...

    no, not really, answer received is the same answer as google finds it and nothing clear so far :)

    not sure why they put it, also there are IO drivers, those might be debatable as well though if...
  10. no answer yet?

    no answer yet?
  11. Replies
    26
    Views
    839

    yeah, just did some bios swaps last night, first...

    yeah, just did some bios swaps last night, first restart after every bios change got stuck 7F of course, but clear mos seems to work, after that, it restarts showing the first screen "press F1" etc...
  12. Replies
    26
    Views
    839

    https://i.postimg.cc/v4RqdXfw/210525214208.png...

    https://i.postimg.cc/v4RqdXfw/210525214208.png https://i.postimg.cc/gxvMcRHX/210525214247.png https://i.postimg.cc/HJd6rx6S/210525214257.png https://i.postimg.cc/gwsN8W5G/210525214312.png...
  13. Replies
    26
    Views
    839

    AMP is default, so everything is off/disabled...

    AMP is default, so everything is off/disabled there
    fast boot disabled

    also, as I stated, 7F occurs also just after every bios update restart... it doesn't get to the very first screen after...
  14. Replies
    26
    Views
    839

    Regarding the Brutus video, well, in the end his...

    Regarding the Brutus video, well, in the end his computer is getting somewhere, video is ending eventually with the AO code, his computer is just doing some power cycles, as SilentScone stated, I...
  15. Replies
    26
    Views
    839

    Exactly, there are 2 separate issues... From...

    Exactly, there are 2 separate issues...
    From time to time code 7F occurs, randomly, when I start of the computer or just after a new bios is installed - EZ or flash, does the same - (in which...
  16. Replies
    26
    Views
    839

    cache is low, both values set at 44, ring downbin...

    cache is low, both values set at 44, ring downbin disabled
    same settings used on apex XII, manual overclock, 5.0GHz with 1.27V, BCLK disabled, also TVB, speed step, speed shift, c-states disabled
    ...
  17. yeah, I have the same the motherboard is...

    yeah, I have the same
    the motherboard is designed not to work while a 10th is populated with the 4x M.2 slot, just put it in another slot - saw you already did - and everything is fine then
  18. depends a lot on what do you want... high speeds...

    depends a lot on what do you want...
    high speeds for the SSD and some good results in few synthetic benches, so go for 11th or better average/gaming performance therefore keep the 10th
    if you can...
  19. Thread: Asus Z490 stuff

    by kvarq
    Replies
    624
    Views
    111,013

    wrong z590 + 10900K =)) I was bored before,...

    wrong
    z590 + 10900K
    =))

    I was bored before, well, now not anymore =))
    Apex XIII is the worst board ever had, although everything was smooth on Apex XII, now it loops from time to time, or...
  20. Replies
    8
    Views
    361

    there are no stability issues solved or any gains...

    there are no stability issues solved or any gains with the new beta bios for 10900K paired with a XIII motherboard
  21. Replies
    26
    Views
    839

    those cycles are not ending, unless I turn off...

    those cycles are not ending, unless I turn off completely the power supply and keep the power button 30 sec
    as I said these are under a second, computer just does not have time to even show...
  22. Replies
    26
    Views
    839

    memory has been stable on Apex XI and XII, plus,...

    memory has been stable on Apex XI and XII, plus, I'm using the same processor 10900K, which paired with XII worked great
    I've been running linpack and GSAT on XIII as well, no errors shown
    plus,...
  23. Replies
    26
    Views
    839

    Yeah, at least yours is staying a longer time and...

    Yeah, at least yours is staying a longer time and checking something, and indeed this time is about the power cycle, had this previous generations also from time to time, so it's... "normal".

    Mine...
  24. Replies
    20
    Views
    1,431

    Good to know, you are the third one so far then,...

    Good to know, you are the third one so far then, so I'm definitely ruling out board being faulty. Well, it is faulty, but by design, not having a bad copy or so.
    Anyways, I did some Port Royal...
  25. Replies
    22
    Views
    5,941

    Is this security related? In general I noticed...

    Is this security related?
    In general I noticed during time installing these kind of firmware updates 99% times I lost performance.
Results 1 to 25 of 48
Page 1 of 2 1 2