Search:

Type: Posts; User: WillSK

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. OMG!! I have been trawling the internet for...

    OMG!! I have been trawling the internet for someone also having this issue. Any idea yet what causes it? I was getting it occasionally
  2. Replies
    32
    Views
    12,091

    The UAC start up issue is really annoying. ...

    The UAC start up issue is really annoying.

    Reckon ASUS can do anything about this or is this going to be down to us having to wait for a Windows update?
  3. Replies
    8
    Views
    2,652

    I'm also interested in hearing what the solution...

    I'm also interested in hearing what the solution is for this!

    As OP says these monitors cost upwards of 650 and there should be some form of "seal" that prevents debris, bugs etc. getting in.
    ...
  4. Replies
    81
    Views
    43,572

    I too am getting this. Sometimes if my monitor...

    I too am getting this.

    Sometimes if my monitor goes to sleep and I return to my PC I have to hard reset to get the image on screen again. (My PC is set to not go to sleep, just the monitor)

    I...
  5. Replies
    7
    Views
    2,843

    Looks like 3007 may have thrown people's PCs out...

    Looks like 3007 may have thrown people's PCs out even after roll back :(

    I've now got mine on 2202 at 4.5 instead of 4.6 I did have. working ok so far but a shame i've had to drop my clocks
  6. Replies
    7
    Views
    2,843

    Hey Nate done this now but for some reason it's...

    Hey Nate done this now but for some reason it's thrown off my overclock even though the BIOS is now technically what it was before. Have had to revert to 4.5Ghz as I was struggling to get stable...
  7. Sticky: So here's something that's always thrown me. On...

    So here's something that's always thrown me. On HWMonitor where I see my vcore it never moves. if I set 1.36 vcore with LLC 6 it'll just show 1.36 vcore. Surely I should see a tiny bit of movement...
  8. Replies
    7
    Views
    2,843

    OC no longer working Gene VIII 3007 Bios

    Hey guys,

    Updated to the 3007 Bios on my maximus gene last night and now I can't seem to get stable. I'm using the same OC settings i've used for maybe the last 3 Bios updates with no issues.
    ...
  9. Replies
    8
    Views
    4,302

    Can confirm this update does still not auto start...

    Can confirm this update does still not auto start for me despite having this setting on in the settings menu.

    What is causing this issue? Anyone know?

    It also seems a little buggy. selecting OC...
  10. Replies
    19
    Views
    9,378

    Windows 10 mate. latest update

    Windows 10 mate. latest update
  11. Replies
    19
    Views
    9,378

    Mine has to be started manually every time...

    Mine has to be started manually every time despite having auto start enabled. Can this not be fixed with an update?
  12. Replies
    207
    Views
    208,002

    Thanks mate. Now if only it would actually...

    Thanks mate.

    Now if only it would actually start on start up. Even with it enabled it doesn't :(
  13. Replies
    207
    Views
    208,002

    I'm so confused. Are we supposed to be using...

    I'm so confused.

    Are we supposed to be using GPU Tweak or GPU Tweak 2. They seem to both exist still?

    I have a 980 Ti Strix edition
  14. Replies
    149
    Views
    129,546

    Hey guys, so I'm relatively new to these forums...

    Hey guys, so I'm relatively new to these forums but it's clear this is an issue effecting many Z170 users. Do ASUS generally reply to acknowledge they are working on something and aware of the issue...
  15. Replies
    149
    Views
    129,546

    I too am having the same issue since the update....

    I too am having the same issue since the update. Using latest drivers from the MoBo page (I'm on a gene VIII).

    Please sort this with an update ASUS
  16. Replies
    9
    Views
    4,752

    Can also confirm this works! Cheers :)

    Can also confirm this works!

    Cheers :)
  17. Replies
    22
    Views
    12,880

    Anyone able to upload a video of what we SHOULD...

    Anyone able to upload a video of what we SHOULD be seeing?

    Thanks
  18. Replies
    22
    Views
    12,880

    I've also noticed slow start up recently. ...

    I've also noticed slow start up recently.

    Always used to get v fast start up now I reckon it's about double/triple the time before I hear the audible beep and see the asus ROG splash screen
    ...
  19. Network driver issues Please help! Gene VIII

    Hi everyone.

    I recently received a new top end PC and am having some issues that I can't for the life of me resolve so I'm hoping you can all help me out a bit.


    My MoBo is an ASUS Maximus...
  20. Front panel Audio detection is all mixed up and I don't know why? Gene VIII

    Hi guys,

    Issue i'm having with using my headset in my front panels and I can't figure out what's up.

    If I plug the green headphone jack into the headphone port the pop up comes up and tells me...
Results 1 to 20 of 20