Search:

Type: Posts; User: mzimm88

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I updated to 0505 and can no longer run my...

    I updated to 0505 and can no longer run my 3733mhz XMP profile. Seems a lot of people are having trouble running 3600+ with the new bios.
  2. Replies
    14
    Views
    6,627

    Hi Raja, I set the timings manually and it's the...

    Hi Raja, I set the timings manually and it's the same result. It'll hang at post code d5 for a bit then gets stuck at code 6e and boots into safe mode at bios. I tried rolling back to 0505 and it...
  3. Replies
    14
    Views
    6,627

    Raja linked it earlier in this thread.

    Raja linked it earlier in this thread.
  4. Replies
    14
    Views
    6,627

    Well, I went to Fry's and grabbed a Corsair...

    Well, I went to Fry's and grabbed a Corsair AX1200i and my problems are gone. Really puzzling that three different PSUs (850 to 1000 watts) that should have no problem with my setup were just too...
  5. Replies
    14
    Views
    6,627

    Hi Raja, I tried what you suggested last night...

    Hi Raja,

    I tried what you suggested last night and the issue is still there. Here is the exact hardware:

    Maximus X Hero WiFi
    i7-8700K
    Noctua NH-D15
    Samsung 960 PRO 1TB
    32GB Corsair LPX...
  6. Replies
    14
    Views
    6,627

    I have switched the motherboard for another M10H,...

    I have switched the motherboard for another M10H, tried three different PSUs, tried 8 different RAM sticks, and even went out and got two different 1080tis and the issue is still there. Can you...
  7. Replies
    14
    Views
    6,627

    A friend is using SLI 1080tis on his Gigabyte...

    A friend is using SLI 1080tis on his Gigabyte Aorus 7 board and does not have the crashing issue. I really hope Asus is taking this seriously.
  8. Replies
    14
    Views
    6,627

    Hi Raja, The problem is still present on 0601....

    Hi Raja,

    The problem is still present on 0601. I have also tried the GPUs on a Maximus VIII Gene motherboard and they work fine. So, I am fairly certain the problem needs a bios update for the...
  9. Replies
    14
    Views
    6,627

    I have already cleared CMOS and tried the ram at...

    I have already cleared CMOS and tried the ram at stock speeds (the 2400 or 2133 whatever the 8700k supports) and the issues persists. I will try the bios Raja suggested and report back.
  10. Replies
    14
    Views
    6,627

    Maximus X Hero (WiFi) SLI Issues

    Good morning,

    It seems there is an issue with power regulation on the Maximus X Hero Wifi boards when running graphics cards in SLI. I have 2x 1080Tis and when playing a game like The Witcher 3...
Results 1 to 10 of 11