Search:

Type: Posts; User: ROG_Sic

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.23 seconds.

  1. Replies
    459
    Views
    125,488

    Finally! Updated to latest 1901 bios and loaded...

    Finally! Updated to latest 1901 bios and loaded back my 5Ghz profile with no problem, system is stable so far.

    To enable Resizable BAR, go to Advanced\PCI Subsystem Settings

    Above 4G decoding...
  2. Replies
    459
    Views
    125,488

    Fingers crossed, guess I'll be checking back next...

    Fingers crossed, guess I'll be checking back next month.
  3. Replies
    459
    Views
    125,488

    This is so disappointing ASUS. :(

    This is so disappointing ASUS. :(
  4. Currently sticking with v6.0.9091.1, I'm having...

    Currently sticking with v6.0.9091.1, I'm having weird issues with the newest driver it just wont seem to load the realtek audio console (Yes i followed scrupulously the CLEANUP process)
  5. Replies
    11
    Views
    564

    OMG. What the heck u smoking bruh running it w/o...

    OMG. What the heck u smoking bruh running it w/o a cpu cooler?! :eek:
  6. Replies
    15
    Views
    2,373

    Lmao XD

    Lmao XD
  7. Been using this audio driver for awhile, very...

    Been using this audio driver for awhile, very stable, launching sonic radar,studio and realtek audio console w/o any hiccups.


    After updating to this driver awhile ago, launching the latter apps...
  8. Replies
    16
    Views
    3,372

    Working fine here also, re load OC profile with...

    Working fine here also, re load OC profile with no issues.
  9. Oh man that sucks. Anyway im still on 0506 bios...

    Oh man that sucks. Anyway im still on 0506 bios lol.
  10. Updated to bios 1302 on my ASUS Z270E, pretty...

    Updated to bios 1302 on my ASUS Z270E, pretty stable with XMP enabled so far.
  11. Replies
    93
    Views
    34,994

    this new bios seems to overclock my system pretty...

    this new bios seems to overclock my system pretty stable @ 4.8ghz.
  12. i already tried that but no luck.

    i already tried that but no luck.
  13. Prior to this BSOD, i had a working z170 asrock...

    Prior to this BSOD, i had a working z170 asrock board, with zero problems. So basically all my old pc parts had no issues, except for this new motherboard i upgraded.
  14. i already did before i installed a fresh OS. T_T

    i already did before i installed a fresh OS. T_T
  15. System crashed again this morning @8AM. :((

    System crashed again this morning @8AM. :((
  16. I'm on 1.25v vcore, ram running defaults too,...

    I'm on 1.25v vcore, ram running defaults too, i'll monitor this for now. Thanks!
  17. Z270E Bios 1009 - BSOD ~ (Unexpected Kernel Mode Trap)

    Been using this motherboard for a month now and it's getting really annoying. Anyone having this issue? I already tried installing a fresh OS, set bios to defaults, unplugged all the unnecessary usb...
  18. omg another bios update victim... wtf with asus? ...

    omg another bios update victim... wtf with asus? btw your not alone @slaughter.
  19. Replies
    41
    Views
    32,793

    ^ update Maximus IV GENE-Z/GEN3 NEW BIOS 3603...

    ^ update

    Maximus IV GENE-Z/GEN3 NEW BIOS 3603 just released!

    :)
  20. Replies
    41
    Views
    32,793

    Maximus IV GENE-Z/GEN3 BIOS 3501 1.Improve...

    Maximus IV GENE-Z/GEN3 BIOS 3501
    1.Improve system stability.
    2.Enhance compatibility with some USB devices.


    hope this will fix 3203 bugs.. good luck guys! <3
  21. Replies
    2
    Views
    6,016

    i had a similar experience, i had a hard time...

    i had a similar experience, i had a hard time booting using the igpu with my maximu genez gen3 that time i was resetting everything coz im doin some cleaning on the cpu case and i reapply thermal...
  22. Replies
    73
    Views
    37,789

    i had that bug too whenever i load hwmonitor and...

    i had that bug too whenever i load hwmonitor and cpuz, and sometimes it pops warning that my igp voltage at 0.00V. :3
  23. Replies
    73
    Views
    37,789

    @RazorCat flashed to 3305 still A0 debug led...

    @RazorCat

    flashed to 3305 still A0 debug led and 7.9 memory (instead 8gb ram) tested in my friend's gen3. 16mb bios for nothing :3
  24. return it and get the Maximus V

    return it and get the Maximus V
  25. Replies
    5
    Views
    7,323

    i agree with HiVizMan, and btw have you check...

    i agree with HiVizMan, and btw have you check your temps, idle/load?
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2