Search:

Type: Posts; User: zkanuck

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    130
    Views
    76,588

    Cold temps

    Just a quick update to confirm that during the colder autumn nights here in New Zeakand I'm still NOT having any of the cold boot issues since I replaced the BIOS battery.

    Cheers*
  2. Replies
    130
    Views
    76,588

    4770 non-K

    *

    Funny you should say that becuase I did use your videos on YT as a guide for all the work I did recently - thank you. I went with a 4770 non-K becuase this motherboard doesn't support...
  3. Replies
    130
    Views
    76,588

    Final fix for me

    Gents, just wanted to let you know that I have solved my cold boot issues once and for all!

    I decided to upgrade the old 960 to a PNY 1060 6GB blower card. The card upgrade did not fix the cold...
  4. Replies
    5
    Views
    2,774

    hey man, did the issue you desribe above get...

    hey man, did the issue you desribe above get resolved with the new 230w power brick you mentioned in the other thread?
  5. Replies
    130
    Views
    76,588

    Well I thought the new brick worked cause the...

    Well I thought the new brick worked cause the first cold boot went OK, but subsequent cold boots failed just like with the old brick. I'm using mine with a EVGA 960 4GB blower style card.

    The part...
  6. Replies
    130
    Views
    76,588

    Thanks for your reply. I'm in New Zealand and I...

    Thanks for your reply. I'm in New Zealand and I ordered one from a local retailer which claims to be compatible with the G20. Will let you know how it goes. Thanks again for your suggestion.
  7. Replies
    130
    Views
    76,588

    So after changing the power brick, you don't have...

    So after changing the power brick, you don't have the strange behaviour on a first cold boot? Mine does this strange no signal issue on a cold boot but after a couple minutes a reboot can be done...
  8. hi, does the 950 Pro run in nvme or sata mode on...

    hi, does the 950 Pro run in nvme or sata mode on the gl702?
  9. Replies
    130
    Views
    76,588

    Bump Would love to know if anyone else has...

    Bump

    Would love to know if anyone else has found a fix for this issue.*
Results 1 to 9 of 9