Search:

Type: Posts; User: EdNovak

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    2,994

    Installed Aura 1.07.36 and Live Dash 1.05.02 on Prime X299 Deluxe, both failed.

    I installed the (just published for X299 Prime Deluxe) Live Dash 1.05.02 and Aura 1.07.36 today. Live Dash failed with "device no found", Aura also failed. I had to restore the system from last...
  2. Replies
    14
    Views
    5,642

    Same Problem, slightly different specifics.

    I've run across this problem on my Prime X299-Deluxe. In my case, with the exception of the VRM sensor, all of the sensors and fan controls seem to work fine, including three fans controlled by the...
  3. Replies
    5
    Views
    1,227

    It's kind of a brute force option but if your MB...

    It's kind of a brute force option but if your MB supports a temp sensor, you can place the sensor on the GPU and the temp sensor will show up in fan control. I use this approach to monitor my M.2...
  4. Replies
    18
    Views
    3,591

    Partial Fix, at least avoids having to restart the system.

    I've found a partial solution that works for me and avoids having to do a restart to reactivate Aura. On the top right corner of the Aura window are two small icons. One of them looks like a circle...
  5. Replies
    18
    Views
    3,591

    I've had the same problem since my initial build in February 2018.

    I've been patiently waiting for some sort of fix/enhancement to AURA for some time since this problem has been with me since my initial system build in February 2018. It's a nuisance since I set my...
  6. Replies
    185
    Views
    45,499

    Sticky: One simple request, remember status when waking up from sleep.

    I have my system set to display a static blue/green color. When booted, it first displays rainbow but loads the correct static color once W10 loads. However, whenever the system is put into sleep...
  7. Still awaiting a response to my trouble ticket at ASUS.

    I filed a trouble report with ASUS late last week just after the MS patch arrived and clobbered AISUITE3. The ASUS rep told me they would get back to me with some sort of response within 48 hours...
Results 1 to 7 of 7