Search:

Type: Posts; User: NEOAethyr

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    4,112

    It would still help to post your specs, even...

    It would still help to post your specs, even though you said you have swapped parts.

    When you say boot, you mean post right?
    Can you get to the bios or not?
    Unhook your drives to make sure that...
  2. That's cool, do you have to de-solder it to...

    That's cool, do you have to de-solder it to remove it?
    I'm getting a new wireless adapter next month because asus used a crappy custom broadcom chip for there wireless (useless).

    I wonder if they...
  3. You can get most of the drivers somewhere else...

    You can get most of the drivers somewhere else np.
    But the audio drivers, no.
    The issue with realtek's hd driver is that it doesn't have working effects on the r4be.
    The asus ver works fine but is...
  4. Replies
    62
    Views
    37,994

    It ends up being the mem divs in general that...

    It ends up being the mem divs in general that have the bug not the straps.
    Or maybe it's a bug with the straps, I don't know.
    100mhz strap has full bandwith at 21.33 mem div, has bug on 24 mem div....
  5. Replies
    12
    Views
    6,617

    Sounds like it could be some issue with power....

    Sounds like it could be some issue with power.
    Have you checked your dpc latency?

    Other things I can think of to try for trial and error.
    Swapping the vga cards around.
    Onboard audio.

    One...
  6. Replies
    5
    Views
    2,735

    I skipped that bios, I went from 507 to 701. ...

    I skipped that bios, I went from 507 to 701.

    Was your's on random or everytime you booted up?
    Mine was random.
    Every bios I've used so far has had this bug, 0403, 0507, and 0701.

    Using a...
  7. Replies
    5
    Views
    2,735

    See this thread:...

    See this thread:
    http://rog.asus.com/forum/showthread.php?46486-X79-BIOS-bug-might-affect-all-x79-boards&country=&status=

    I wrote about this bug in there to bump that thread.
    I've had it happen...
  8. Replies
    62
    Views
    37,994

    Come on asus, we still need that bug fix...

    Come on asus, we still need that bug fix...
  9. Replies
    50
    Views
    67,399

    From my experience, abiet it's been a while since...

    From my experience, abiet it's been a while since I've messed with it...
    I had reboots and hardlocks (not any more, I only had the issue when messing around trying to push for that next step up).
    ...
  10. Replies
    62
    Views
    37,994

    Yeah I'm 100% positive that it's the bios and not...

    Yeah I'm 100% positive that it's the bios and not the software.
  11. Thread: CPU level up

    by NEOAethyr
    Replies
    3
    Views
    2,617

    From my experience using auto vcore on this board...

    From my experience using auto vcore on this board is pretty dangerous.
  12. Replies
    5
    Views
    3,127

    I believe since ver 29, since the ui change...

    I believe since ver 29, since the ui change anyways, that firefox has been very buggy.
    I'm using v30 right now since anything newer is screwed even more and didn't have any bug fixes that ver 29...
  13. Replies
    3
    Views
    2,129

    0.016v is very likely the margin of error for the...

    0.016v is very likely the margin of error for the sensor chip, even a decent dmm would have trouble past the 0.0x mark, ie 0.005 = 0.010.
    Sensor chip likely uses steps like 0.006v, with something...
  14. Replies
    62
    Views
    37,994

    I'm on 0701 right now, haven't tried the new one...

    I'm on 0701 right now, haven't tried the new one yet, I don't see the point actually, I'll probably wait it out for the next ver, even if there isn't a fix in that one.

    I should install linux...
  15. Replies
    15
    Views
    12,711

    @ El Suerte Lol you didn't need to post that in...

    @ El Suerte
    Lol you didn't need to post that in every noboot thread you could find :), but you got my attention...

    Either the solder job is bad on your board or some parts on the board are...
    I...
  16. See this:...

    See this:
    http://rog.asus.com/forum/showthread.php?46486-X79-BIOS-bug-might-affect-all-x79-boards&country=&status=

    The hasn't been a response about it yet since I started complaining about it 7-8...
  17. Replies
    62
    Views
    37,994

    I haven't been messing with my pc much, did a...

    I haven't been messing with my pc much, did a little last week though.
    I was messing with tRFC and tREF, got it over 8hrs yc stable so I wanted to see it at 114mhz bclk, 2430'ish mhz ram or...
  18. Replies
    62
    Views
    37,994

    The status is not fixed... I just flashed to the...

    The status is not fixed...
    I just flashed to the latest 0603 bios and the fix wasn't in that.
    I also came across 3 other bugs not fixed lol.
    Kinda sucks man...
  19. Replies
    4
    Views
    2,493

    You don't need any drivers except for lan, raid...

    You don't need any drivers except for lan, raid and realtek.
  20. Psu is the 1st thing that comes to mind after...

    Psu is the 1st thing that comes to mind after reading your specs.
    You definitely don't wanna use a trash bin psu on this board.

    Otherwise it could be a thermal shutdown.
    Or a bad bios, you could...
  21. Replies
    4
    Views
    4,536

    What Armando Ferreira said is correct. You just...

    What Armando Ferreira said is correct.
    You just needed to set it to raid mode again.

    If you installed windows again after that though you're kinda screwed.
    Well, kinda, there is a fix, you have...
  22. Replies
    1,045
    Views
    632,137

    Yeah that full cover block is pretty cool :).

    Yeah that full cover block is pretty cool :).
  23. Replies
    62
    Views
    37,994

    This thread needs a bump. Here's the report I...

    This thread needs a bump.

    Here's the report I was wokring on in jan, haven't updated it at all though and I think there was another bug or 2 missing form this but I can't even remember right now....
  24. Hmm I have a similar issue in linux but not in...

    Hmm I have a similar issue in linux but not in windows.
    Windows the multi goes up to what I set it at, 44x.
    Linux it's stuck at 34x, doesn't idle or anything.
    I am somewhat of n00b though on linux.
  25. Replies
    62
    Views
    37,994

    Done tried that long ago, it's one of the few...

    Done tried that long ago, it's one of the few settings that destroy bandwith.
    It's not the prob though.

    I would give asus a few more weeks.
    Maybe they're busy and such.
    Unless maybe they think...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2