Search:

Type: Posts; User: PsyberEMT

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Wouldn't you know it. Just applied the latest...

    Wouldn't you know it. Just applied the latest March round of Windows Updates and it's fixed. I had a feeling this was something at the OS level, though I'm still left wondering what....


    Oh...
  2. That's part of the problem. There are no devices...

    That's part of the problem. There are no devices not working correctly. I manually installed all of the latest drivers available from AMD, and those I couldn't get directly from AMD I got from...
  3. I had no issues getting it to boot from the RAID...

    I had no issues getting it to boot from the RAID 0 once the drivers were installed. Getting the RAID configured initially was another story entirely lol.

    I am a technical consultant for public...
  4. Tried the no power thing and no luck :(. Also...

    Tried the no power thing and no luck :(. Also manually updated all chipset drivers with the latest and greatest directly from AMD and no help. I suspect this is a power management issue with X399...
  5. Replies
    22
    Views
    2,836

    Which version of the AMD NVME RAID drivers are...

    Which version of the AMD NVME RAID drivers are you using? I don't think ASUS has packaged up an update in a while of the RAID or chipset drivers, but both are available directly from AMD:
    ...
  6. Replies
    22
    Views
    2,836

    Don't the cards have built in fans? Is there...

    Don't the cards have built in fans? Is there enough cool air flow inside the case to supply them? If you suspect heat I'd remove the covers, prop a couple fans up in front of the bare cards and run...
  7. Replies
    22
    Views
    2,836

    Really weird! Definitely have plenty of lanes...

    Really weird! Definitely have plenty of lanes left over. Tried swapping around slots just for good measure? You said you'd tried putting a couple of the drives on the DIMM.2 and it didn't change...
  8. Will give that a shot tonight and report back. ...

    Will give that a shot tonight and report back. Thanks!
  9. Replies
    22
    Views
    2,836

    First off, *drool* over the 8 x 960 pros lol. ...

    First off, *drool* over the 8 x 960 pros lol.

    What version of UEFI?
    All drives on the latest FW from Samsung?
    Both slots hosting the HyperX cards set to NVME raid in UEFI?
    Pure UEFI...
  10. Grrr! Not what I was hoping for lol.

    Grrr! Not what I was hoping for lol.
  11. Hanging on restart or shutdown w/ Windows Server 2016

    After giving my 1950x and Zenith Extreme a test drive for a little over a month I decided to put it into production as my primary workstation for my part-time consulting job. To be compliant with...
  12. Replies
    1
    Views
    1,264

    Use the other setup.exe

    Instead of running the asussetup.exe, just run the setup.exe file in the same folder. I'm on Server 2016 and it worked for me.
  13. Replies
    10
    Views
    4,568

    I created the NVME RAID 0 with the Samsung 950...

    I created the NVME RAID 0 with the Samsung 950 Pros before Windows and used that as the OS partition. I later built the Samsung 850 Pro SATA RAID 0 as a storage drive, then later than that built the...
  14. Replies
    10
    Views
    4,568

    RAID arrays

    I have successfully configured both SATA (x2) and NVME arrays on my Zenith Extreme with a 1950x. Only issue I had was that I had to completely disable the compatibility support in the UEFI so that...
Results 1 to 14 of 14