Search:

Type: Posts; User: cheddle

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    908

    not soon enough personally im more worried about...

    not soon enough personally im more worried about fan header power drops, 1.2v DRAM boot on cold start, C5 post errors, slow post, certain NBIO settings require reflashing BIOS...
  2. Replies
    245
    Views
    67,770

    I have three AM4 boards in my house. Asrock...

    I have three AM4 boards in my house. Asrock Taichi X470 ($300 AUD), Asus Crosshair Hero VII ($530 AUD) and a Gigabyte B450 AORUS PRO ($144 AUD)... Asrock are on 1.0.0.2, Asus are on 1.0.0.2 ,...
  3. Replies
    245
    Views
    67,770

    im interested to hear your experience in going...

    im interested to hear your experience in going from ch7 to the master!
  4. Replies
    245
    Views
    67,770

    Im thinking ill follow suit, I am very...

    Im thinking ill follow suit, I am very disappointed, I bought this board 11 months ago and ive had my fair share of problems... I was thinking of going for the Gigabyte Gaming X or the Aorus Master?...
  5. Replies
    248
    Views
    36,138

    3700x with Hynix CJR here. manually setting SB...

    3700x with Hynix CJR here.

    manually setting SB to 1.05v results in 1.087v being repoted by HWinfo.

    Im still not able to get PBO+mhz working correctly. TPP, EDC, TDC are ignored and stay at...
  6. Replies
    245
    Views
    67,770

    we really need this AB bios ASAP.... I have...

    we really need this AB bios ASAP....

    I have managed to get 3733c26 - c26... LOL on dual-rank hynix

    messing with timings manually results in a no post and clear CMOS. additionally I cant...
  7. Did you ever fully resolve this issue? I have...

    Did you ever fully resolve this issue? I have just started experiencing it and I think itís heat related... itís summer now and Iíve just gone from a liquid cooled GPU to an air cooled GPU so my...
  8. Replies
    3
    Views
    960

    RESOLVED: I reverted back to prior bios... no...

    RESOLVED: I reverted back to prior bios... no fix...

    tried another GPU and it was getting 16x. isopropyl cleaned the 1080ti. now its getting 16x! solved.
  9. Replies
    3
    Views
    960

    see attached ill try clear CMOS in the near...

    see attached

    ill try clear CMOS in the near future
  10. Replies
    3
    Views
    960

    Crosshair VII Hero wont run PCIe x16??

    Hi all. Having trouble running my GPU at full lane bandwidth (yes it matters, no I dont want it running at x8)

    I'm NOT using M.2_2 and im NOT using PCIEx8/x4_2

    I've tried:
    - changing the BIOS...
Results 1 to 10 of 10