Search:

Type: Posts; User: LordSabathan

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I had same problem today - said update failed -...

    I had same problem today - said update failed - had to replug the dongle so it started to update after the replug.Im using my dongle via pass throught.
    Sadly mouse didnt want to start update via...
  2. Im having the issue all the time if im using...

    Im having the issue all the time if im using Armory crate and anything different than static - it use always 3-4% from my 9900k at least.I need to open the Aura software and apply from there ,...
  3. Replies
    51
    Views
    7,568

    I have it from few days on my xI code and...

    I have it from few days on my xI code and everything is fine.
  4. Replies
    51
    Views
    7,568

    Thoughts on Maximus z390 1401 Bios

    Since i cant find the thread for bios update on z390(where ppl sharing thoughts on the bioses) and i see there is a new bios for Code ... i appriciate if someone share thoughts on this bios , since...
  5. 2 months later ... still not fixed..

    2 months later ... still not fixed..
  6. Replies
    3
    Views
    545

    Its usually caused by some RGB product.I have it...

    Its usually caused by some RGB product.I have it on my corsair rgb ram and happens to me as well.I dont find fix for this but have workarround ..So rule number 1 .... never use Armory crate for...
  7. I had the same problem , switching the profile...

    I had the same problem , switching the profile from Armory create to static help..but switching back to anything cause it again...then i switched it back and back from Aura software and dissapear...
  8. Asus ROG STRIX LC 360 RGB not turning lights off...

    Hello guys
    I bought the new Asus ROG STRIX LC 360 RGB cooler.
    First i must say im a bit dissapointed of lack of explaining on software to control it.
    There is a zero explain on the manual and...
  9. Lol, dont know what is the logic ,but that seems...

    Lol, dont know what is the logic ,but that seems solve the problem.(Uefi is setup)
    Ty very much dude!
  10. Slow post time after installing m2 SSD

    Hello i bought new m2 ssd - samsung evo 970 Evo plus 1tb, after i installed it - i experience very slow post time in bios- about 20 sec or more.
    The ssd is not bootable , uefi and fast boot are...
  11. Thread: Deleted

    by LordSabathan
    Replies
    353
    Views
    82,068

    thanks for the info .. so if i wanna have more i...

    thanks for the info .. so if i wanna have more i need to do it manually ... if you have any other info , ill glady hear it :)
  12. Thread: Deleted

    by LordSabathan
    Replies
    353
    Views
    82,068

    Everything is stock,i just use xmp1 on my...

    Everything is stock,i just use xmp1 on my ram,tried with MCE off was even worse..im using 3 different programs to check core speed ,after extensive test with prime and gaming in cpu intensive game i...
  13. Thread: Deleted

    by LordSabathan
    Replies
    353
    Views
    82,068

    I cant hit more than 4.7ghz on 9900k turbo on any...

    I cant hit more than 4.7ghz on 9900k turbo on any core ... asus maximus XI CODE ...any suggestions? Latest bios 0805
Results 1 to 13 of 13