Search:

Type: Posts; User: bojerka

Search: Search took 0.00 seconds; generated 83217 minute(s) ago.

  1. Thread: Deleted

    by bojerka
    Replies
    353
    Views
    84,388

    why MOKICHU deleted his all own threads/posts?...

    why MOKICHU deleted his all own threads/posts? Account hacked or what? This must some reason.
  2. Thread: Deleted

    by bojerka
    Replies
    597
    Views
    359,966

    Finally thaaaanks. Your Recommended version...

    Finally thaaaanks. Your Recommended version working ;)
  3. Replies
    18
    Views
    2,252

    maybe forgot apply on some places thermal pads or...

    maybe forgot apply on some places thermal pads or thermal paste. I think its time unmount cooler :cool:
  4. Thread: Deleted

    by bojerka
    Replies
    154
    Views
    96,350

    latest SATA drivers [17.2.11.1033 WHQL] works...

    latest SATA drivers [17.2.11.1033 WHQL] works amazing. I don't have speed drops in copying from WD Red now and some apps run much much better.
  5. Replies
    41
    Views
    57,168

    This is strange. I have same board like you and I...

    This is strange. I have same board like you and I updating BIOS (on latest) but don't have this problem. GPU still running on x16. I had this problem on old Z87-DELUXE board but I had too on that...
  6. Replies
    41
    Views
    57,168

    so do you fix this problem? I updating BIOS too...

    so do you fix this problem? I updating BIOS too but I can't say on 100% if GPU drop on x8 after delid or after BIOS update. I don't remember.
  7. Replies
    41
    Views
    57,168

    I cleaned CPU many times too I checked socket on...

    I cleaned CPU many times too I checked socket on board with magnifying glass and don't see any damage. Still problem persist.
  8. Thread: Deleted

    by bojerka
    Replies
    597
    Views
    359,966

    on my PC have CPU usage between 5-10% all...

    on my PC have CPU usage between 5-10% all options. Only Static color using 0% CPU.
  9. Replies
    12
    Views
    4,673

    Tested and all options using 5-15% CPU. Only...

    Tested and all options using 5-15% CPU. Only Static Color don't using CPU - 0% and 6MB RAM.
    Monitor ASUS ROG Strix XG32VQ isn't visible in this software but every color changes (in ASUS AURA) are...
  10. Replies
    41
    Views
    57,168

    Other cards? No. That my old mobo have "2 x PCIe...

    Other cards? No. That my old mobo have "2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8)" but second slot works only on x4 speed. This mobo now have friend with that 4790K and EVGA GTX 1080 and GPU run only x8.
  11. Replies
    41
    Views
    57,168

    I had same problem with ASUS Z87-DELUXE after...

    I had same problem with ASUS Z87-DELUXE after deliding CPU (4790K). My GPU then running only on x8. Any GPU run on that mobo only x8.
    I checked CPU socket if I damaged some pins but all looks OK. I...
  12. Replies
    4
    Views
    2,475

    Just turn off or on right change your mode on...

    Just turn off or on right change your mode on what you want :cool:

    https://i.imgur.com/DMyarKz.png
  13. Replies
    4
    Views
    2,475

    reported... but I have very bad experience with...

    reported... but I have very bad experience with ASUS software... do not like fixing bugs :)
  14. Replies
    4
    Views
    2,475

    ASUS DisplayWidget - XG32VQ

    Hi,

    when I trying using this software GameVisual (Modes) settings so allways changing on Racing Mode. Its a bug or ... ?
    This software don't remember my changes.
Results 1 to 14 of 14